"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member | Bas Sesinin Dısarıya Ulasması
arkadaslar xetec g1200mk2 mono amplim var.2 ohmda 750wrms veriyor.13.8v da testte 740watt vermiş.zaten basa yetiyor gözlemlediğim kadarıyla.ass marka deck çeviriciyle 6000cd fordun orjinal cd çaları var.4awg stinger custom pro + kablosu aküden çekili ve akünün orada 70amper ass sigorta var.şase arka koltugun altından yine 4awg stinger custom pro.hoparlör kablosu 13awg ass.cadence rca kabloları var.ampliden gain sıfırda.parametric eq da 80hz gibi kesili.lpf 50-60hz civarı,subsonic 25 civarlarında.qfactor ayarını bilmediğim için sona getirdim.2 ye kadar acılıyor ve sonda.gaini açıp kısmam seste artıs saglamıyor cunku level ayarı var onu acıyorum.bu ayarda yüzde 60 civarında ve basa göre ayarladım bunu.bas Hertz hx380d,700wrms,1400peak,4+4 ohm,38cm çapında.43 litre portlu kutu istiyor ,ben ileriye dönük olsun ve daha iyi çalsın diye 86 litre kutu yaptırdım.kabinin ölçüleride: 55 cm en 50 cm yükseklik 35 üst,45 alt derinlik.kenarlarında filan silikon çekili.yuvarlak plastik portu var ve sanırım 10 cm capında.uzunlugunu bilmiyorum o da 10 cmdir heralde.big3 yaptıracagım yakında 3.5 mt civarında 2awg ayarında standart kablolardan var.biraz zor bükülüyor fakat yaparlar heralde. basın pdfsi : http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/pdf_hx380d.pdf araç 2007 ford fiesta.istediğim kadar ses dısarıya cıkmıyor,2 tane gt4 12" kadar cıkması lazım diye düşünüyorum.camları kapayınca zaten pek cıkmıyor.camları full indirmek lazım ses almak için.fakat millet ön camı azcık aralamıs dısarıda güzel bi ses var , o kadar saglam basları da olan yok fakat ses cıkıyor işte.bagajın sagında duruyor kabin ve bas +port bagaj kapagına bakıyor.10-15 cm vardır bagaj kapagı ve bas arası.bası yukarıya baktırmayı denemedim fakat önceki pioneer 307d2 de denemiştim ve seste azalma olmustu.önerilerinizi bekliyorum :-),ve 10 a 10 portta benim kabinde 40hz civarı ayarlı winisd den hesapladıgıma göre
|
| | |
| | #2 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 26-03-2008 Yaş: 31
|
diğer forumdaki cevaplar tatminkar değilmi. |
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-06-2005 Yaş: 29
|
Sesin dışarı çıkması için bass ın aracın camlarına doğru vurması lasım ki camdan dışarıya iletilsin. arabadan arabaya ses çok farkedebilir. benin fiestada basslar ön cama bakıyordu iyi ses atıyordu dışarı. bence açısını değiş ilk olarak o da olmazsa subwooferi 2 le
__________________ seti toparladım şimdide araç yok iimi !!!! |
| | |
| | #4 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
|
Sök camları, pardon ama inanın anlamakta zorlanıyorum derdinizin müzik dinlemek olmadığı çok belli, bu yaşlarda anlamıyorsunuz ama milleti rahatsız edeceğim diye kulaklarınız çok büyük zarar görüyor yapmayın arkadaşlar, atıyorum hiç bir kız aaa bunun baslar daha kuvvetli ben buna vereyim filan demez, ama kulaklar giderse biri gerçekten bunu size söylediği zaman da duymayacaksınız![]() Edit: bu yorumu forumdaki bütün bas muhabbetleri için söylüyorum gıyabınızda, lütfen kişisel algılamayın Mesajı son düzenleyen binRR : 31-03-2008 - 21:42 |
| | |
| | #5 | |
| onaylı ***** veledi | Alıntı:
+Gelşine takla
__________________ ![]() ███████████████████ TURBO BESMELE | |
| | |
| | #6 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
| Alıntı:
...
| |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-12-2006
|
müziği senmi dinliceksin dışardakilermi?
|
| | |
| | #8 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-06-2005 Yaş: 29
|
Etrafın rahatsız edilmesine karşı olmakla birlikte arabamdan etrafa en yeni ve en güzel müziklerin yayılması bazı insanların kıskançlıkla (özelliklede aynasızlar) bazılarının kızgınlıkla ve bazılarının da ritm tutarak tepki vermesi,ayrıca geçtiğimiz sokağın atmosferine müdahale edebilmek yane fark yaratabilmek insana farklı bi tatmin veriyor. Şimdi ferrari porsche falan alıp ilgi çekecek paramız da yok bunu da unutmayalım. kızlar konusuna hak veririm ama bu iş erkekler arasında tanışma ve yeni ark edinimini de sağlar. gecenin bi yarısı son ses mahalle aralarında gezmezsek te fazla rahatsızlık vermeyiz kanımca.
__________________ seti toparladım şimdide araç yok iimi !!!! |
| | |
| | #9 | |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
| Alıntı:
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. | |
| | |
| | #10 |
| Senior Member |
herkesin zevki farklı |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|