Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 30-03-2008, 19:44   #1
Senior Member

onur_26 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Fiesta
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
Bas Sesinin Dısarıya Ulasması

arkadaslar xetec g1200mk2 mono amplim var.2 ohmda 750wrms veriyor.13.8v da testte 740watt vermiş.zaten basa yetiyor gözlemlediğim kadarıyla.ass marka deck çeviriciyle 6000cd fordun orjinal cd çaları var.4awg stinger custom pro + kablosu aküden çekili ve akünün orada 70amper ass sigorta var.şase arka koltugun altından yine 4awg stinger custom pro.hoparlör kablosu 13awg ass.cadence rca kabloları var.ampliden gain sıfırda.parametric eq da 80hz gibi kesili.lpf 50-60hz civarı,subsonic 25 civarlarında.qfactor ayarını bilmediğim için sona getirdim.2 ye kadar acılıyor ve sonda.gaini açıp kısmam seste artıs saglamıyor cunku level ayarı var onu acıyorum.bu ayarda yüzde 60 civarında ve basa göre ayarladım bunu.bas Hertz hx380d,700wrms,1400peak,4+4 ohm,38cm çapında.43 litre portlu kutu istiyor ,ben ileriye dönük olsun ve daha iyi çalsın diye 86 litre kutu yaptırdım.kabinin ölçüleride:
55 cm en
50 cm yükseklik
35 üst,45 alt derinlik.kenarlarında filan silikon çekili.yuvarlak plastik portu var ve sanırım 10 cm capında.uzunlugunu bilmiyorum o da 10 cmdir heralde.big3 yaptıracagım yakında 3.5 mt civarında 2awg ayarında standart kablolardan var.biraz zor bükülüyor fakat yaparlar heralde.
basın pdfsi : http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/pdf_hx380d.pdf
araç 2007 ford fiesta.istediğim kadar ses dısarıya cıkmıyor,2 tane gt4 12" kadar cıkması lazım diye düşünüyorum.camları kapayınca zaten pek cıkmıyor.camları full indirmek lazım ses almak için.fakat millet ön camı azcık aralamıs dısarıda güzel bi ses var , o kadar saglam basları da olan yok fakat ses cıkıyor işte.bagajın sagında duruyor kabin ve bas +port bagaj kapagına bakıyor.10-15 cm vardır bagaj kapagı ve bas arası.bası yukarıya baktırmayı denemedim fakat önceki pioneer 307d2 de denemiştim ve seste azalma olmustu.önerilerinizi bekliyorum :-),ve 10 a 10 portta benim kabinde 40hz civarı ayarlı winisd den hesapladıgıma göre

onur_26 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-03-2008, 17:55   #2
Junior Member

diğer forumdaki cevaplar tatminkar değilmi.

zikke Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-03-2008, 21:30   #3
Senior Member

ahmet143 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Sesin dışarı çıkması için bass ın aracın camlarına doğru vurması lasım ki camdan dışarıya iletilsin.

arabadan arabaya ses çok farkedebilir. benin fiestada basslar ön cama bakıyordu iyi ses atıyordu dışarı. bence açısını değiş ilk olarak o da olmazsa subwooferi 2 le

Eski 31-03-2008, 21:40   #4
www.otvyehayir.com

binRR - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
Sök camları, pardon ama inanın anlamakta zorlanıyorum derdinizin müzik dinlemek olmadığı çok belli, bu yaşlarda anlamıyorsunuz ama milleti rahatsız edeceğim diye kulaklarınız çok büyük zarar görüyor yapmayın arkadaşlar, atıyorum hiç bir kız aaa bunun baslar daha kuvvetli ben buna vereyim filan demez, ama kulaklar giderse biri gerçekten bunu size söylediği zaman da duymayacaksınız

Edit: bu yorumu forumdaki bütün bas muhabbetleri için söylüyorum gıyabınızda, lütfen kişisel algılamayın

Mesajı son düzenleyen binRR : 31-03-2008 - 21:42
binRR Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-03-2008, 21:49   #5
onaylı ***** veledi

Kakus - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Blog Kayıtları: 2
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya AIM yolu ile mesaj gönder Kakus Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi binRR Mesajı Göster
yapmayın arkadaşlar, atıyorum hiç bir kız aaa bunun baslar daha kuvvetli ben buna vereyim filan demez,

Edit: bu yorumu forumdaki bütün bas muhabbetleri için söylüyorum gıyabınızda, lütfen kişisel algılamayın
+1

+Gelşine takla

███████████████████ TURBO BESMELE
Kakus Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-03-2008, 22:08   #6
Senior Member

g_serkan - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: -_-
Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi binRR Mesajı Göster
yapmayın arkadaşlar, atıyorum hiç bir kız aaa bunun baslar daha kuvvetli ben buna vereyim filan demez, )
... ...

g_serkan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-03-2008, 22:11   #7
Senior Member

MertINAK - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

müziği senmi dinliceksin dışardakilermi?

MertINAK Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 01-04-2008, 08:38   #8
Senior Member

ahmet143 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Etrafın rahatsız edilmesine karşı olmakla birlikte arabamdan etrafa en yeni ve en güzel müziklerin yayılması bazı insanların kıskançlıkla (özelliklede aynasızlar) bazılarının kızgınlıkla ve bazılarının da ritm tutarak tepki vermesi,ayrıca geçtiğimiz sokağın atmosferine müdahale edebilmek yane fark yaratabilmek insana farklı bi tatmin veriyor.

Şimdi ferrari porsche falan alıp ilgi çekecek paramız da yok bunu da unutmayalım.

kızlar konusuna hak veririm ama bu iş erkekler arasında tanışma ve yeni ark edinimini de sağlar.

gecenin bi yarısı son ses mahalle aralarında gezmezsek te fazla rahatsızlık vermeyiz kanımca.

Eski 01-04-2008, 09:30   #9
HkN&BhR

ataman_74 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi ahmet143 Mesajı Göster
Etrafın rahatsız edilmesine karşı olmakla birlikte arabamdan etrafa en yeni ve en güzel müziklerin yayılması bazı insanların kıskançlıkla (özelliklede aynasızlar) bazılarının kızgınlıkla ve bazılarının da ritm tutarak tepki vermesi,ayrıca geçtiğimiz sokağın atmosferine müdahale edebilmek yane fark yaratabilmek insana farklı bi tatmin veriyor.

Şimdi ferrari porsche falan alıp ilgi çekecek paramız da yok bunu da unutmayalım.

kızlar konusuna hak veririm ama bu iş erkekler arasında tanışma ve yeni ark edinimini de sağlar.

gecenin bi yarısı son ses mahalle aralarında gezmezsek te fazla rahatsızlık vermeyiz kanımca.
rahatsız etmek yada kızlar değilde ahmet abi güzel yazmış. Bendede güçlü bir sistem vardı. Sokak aralarında insanları yoğun olduğu yerlerde yüklenmezdim

Eski 01-04-2008, 23:06   #10
Senior Member

onur_26 - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Fiesta
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
herkesin zevki farklı

onur_26 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları