"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 31-08-2008 Şehir: kayseri Otomobil: c3
| audio video car
slm arkadaşlar arabam citroen c3 ses sistemi iyi ama değiştirmeyi düşünüyorum fakat bu işden anlamıyorum 1000 - 2200 ytl arası bi şey düşünüyorum teyp olarak özellikle audio video dediklerinden AVH-P5050DVD bu tarz bi şey düşünüyorum arkadaşlar bi kaç yere danıştım bana şöyle bi şey önerdiler siz nedersiniz bu konu hakkında kicker 38 cm cvr modeli buffer 1000w jbl 5 veya 6 kanal anfi pioneer 480 w hoparlör kicker mid 17 cm ön hoparlör teyip olarak pioneer 5050 dvd veyada kenwood önerenler var siz nedersiniz ben teyipde çok kararsızım kimi diyor pioneer kimi diyor kenwood marka ve model olarak önerilerinizi bekliyorum |
| | |
| | #2 |
| berk810 Kayıt Tarihi: 26-04-2008
|
bence jbl 755.6 nın yanına bir mono daha eklersen ii olur bende aynı amfi kullandım tam olarak performans ii değil
|
| | |
| | #3 |
| freedomm22 |
bass için mono bi anfi alsan iyi olur comp.larıda bağlıyacağın için yetersiz olur jbl 6 kanal...
|
| | |
| | #4 |
| artı_caraudio |
player ıcın secımlerı gusel mıd ıcınde ama amp konusunda ben mugallaga dustum sana onerdıklerı amp hem kıckerı hemde mıd ı beslemez tam performans alamassın hatta amp da sorunlar yasaman muhtemel sıstemde ıkı tane amp kullanman gerek bır mono bır sterıo amp kullan bır adet madem 75.4 bır adette 1200.1 derım kı bakkıda net alasın mıdıde saygılarım la
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #5 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 31-08-2008 Şehir: kayseri Otomobil: c3
|
arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|