"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Team audi Kayıt Tarihi: 21-06-2005 Yaş: 30
| Audi den cıkan kolonlarım :) evde kullanamya kalksam nasıl bır anfı kabın ?
Merhaba arkadaşlar arabamın ses sıtemını degıstırdıgım ıcın elımde orjınal kolonları kaldı bunları evde kullanmak ıstıyorum ıkı adet 16 cmlık 15 vatlık ve gene ıkı adet 10 cmlık 10 vatlık kolonlarım var bunlar ıcın nasıl bır anfı kullanmamgerekır ve nasıl bır kabın yapmam gerekır aranızda bu sekılde sıstem kullanan arkadaslar var forumda duymustum bu konuda bana bır kac ıp ucu verırısenız cok sevınırım
__________________ |
| | |
| | #2 |
| 307 HDI Kayıt Tarihi: 15-05-2005 Yaş: 25
| Re: Audi den cıkan kolonlarım :) evde kullanamya kalksam nasıl bır anfı kabın ?
hiç uğraşma iyi ses alamazsın.. benim gibi çıkan her parçayı sakla biyerlerde..
|
| | |
| | #3 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Audi den cıkan kolonlarım :) evde kullanamya kalksam nasıl bır anfı kabın ?
Ahmet kolonlar 16ymış dimi, 1 senedir yırtınıyodum
__________________ Team VW |
| | |
| | #4 |
| MdfyM Team | Re: Audi den cıkan kolonlarım :) evde kullanamya kalksam nasıl bır anfı kabın ?
Eve turbo taktırman lazım hehe
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #5 |
ppp abı orjınal servısıne gıttım adam 13 dıyodu baska ayere baktırdım oda dedı 13 sonra gıttım sistemi yaptırmaya adam soktu aa dedı bunlar 16 ya Yapmayın arkadaşlar kolonlar bose ama
__________________ |
| | |
| | #6 |
| artı_caraudio | Re: Audi den cıkan kolonlarım :) evde kullanamya kalksam nasıl bır anfı kabın ?
turbonun yanınna blow off uda unutmaması gerekıyo
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32
üstad araca tesisat yaparkende sen çok uğraştın ama en sonunda doğruyu buldun sana 4x10 watt anfi yeter ama pahalıdır 12 taksit olayı ile çözersin gibi geliyo bana ![]()
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. |
| | |
| | #8 |
nerelerdesın barbaros kardesım olm zaten tesısata sağlam şey olduk daaldık bu ay toplanıyorum pponlara bıde kabın lazım degılmı ?
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-05-2004 Yaş: 22
onlara kore kapalı kutu yaptın mı oldukca guzel calıyor,bizzar gormuştum hmde daha dandk kolonların yapıldıgnı..ampli yrne evde teybin cıkışına baglasan olur...ampli ye gerek yok
|
| | |
| | #10 |
eywallah
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|