"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #71 | |
| by AT = Almancı Taner | Re: Astra Coupe'yi navigasyonladık Alıntı:
| |
| | |
| | #72 |
| seçkin | Re: Astra Coupe'yi navigasyonladık
taner ya ne diyeceğimi bilemedim, öncelikle geçmiş olsun diyim, çok can sıkıcı ben diğer mesajlara falan baktımda göz ucuyla sende iyice bi bak istersen, yanlış anlaşılma olmasın. |
| | |
| Reklam |
| | #73 |
| seçkin | Re: Astra Coupe'yi navigasyonladık
haa bide yeni açtığın konuda hangi tarihler arası olduğunu ve özellikle bu konuyu belirtirsen daha iyi olur gibi yada bunun gibi başka varsa
|
| | |
| | #74 |
| linea rossa Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 28
| Re: Astra Coupe'yi navigasyonladık
[quote=astracoupe]çok sağol kardeşim değerli yorum ve düşüncen için. bende senin aracını çok beğeniyorum. özellikle jantları harika ve çok sade ve güzel bir aracın var maşallah seninde. özellikle şu resimi çok beğeniyorum bende devamlı kaytlı zaten. kazasız belasız kardeşim. maşallah diyorum. tşkler,tekrar geçmiş olsun.
__________________ astracoupeclub.com |
| | |
| | #75 | |
| |
| | |
| | #76 | |
| by AT = Almancı Taner | Re: Astra Coupe'yi navigasyonladık
[quote=HeRo] Alıntı:
| |
| | |
| | #77 |
| by AT = Almancı Taner | Re: Astra Coupe'yi navigasyonladık
bütün resimleri düzeltim kendi araçıma ait resim koydum. resimlerdeki görüntü kardeşimin dediği gibi sanrım 15 günlük emekle yapılmış. o yüzden emeğe saygı. burdaki resimlerin benim araçtaymış gibi yayınlanması ve bilinmesi bana hak olmaz.
|
| | |
| | #78 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 15-06-2005 Yaş: 22
olay aydınlanmıstır..
|
| | |
| Reklam |
| | #79 | |
| |
| | |
| | #80 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 11-05-2004 Yaş: 28
olay aydınlandığı için bende teşekkür ederim. bende zaten bunun istem dışı olduğunu tahmin ettiğimi belirtmiştim. daha önce bir arkadaş aracın nasyonel'de satılık durumda olup olmadığını sormuş... evet, doğrudur. arabam yaklaşık 2 aydır orada bekliyor. ancak ilgilenen olursa bana direkt mail atarsanız sevinirim. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|