"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 |
| Junior Member | Re: Astra Coupe'yi navigasyonladık
baba süper olmuş hayırlı olsun
|
| | |
| | #62 |
| Junior Member | dereceli egzantirik
poloya dereceli egzantirik düşünüyorum acaba nasıl olur nerede yaptırmalıyım yardımcı olabilecek arkadaş var mı
|
| | |
| | #63 |
| linea rossa Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 28
| Re: Astra Coupe'yi navigasyonladık
''astracoupe'' göz göre göre ''taktuk'' arkadaşımızın arabasının fotosunu koymuş kendi arabası gibi. ne gerek var böle bişeye anlamak mümkün değil.
__________________ astracoupeclub.com |
| | |
| | #64 |
| by AT = Almancı Taner | Re: Astra Coupe'yi navigasyonladık
Arkadaşlar herkesten ilk önce yeğenim adına ÖZÜR dilerim. Ben ASKERDEYKEN. Burda benim adımı ve başka insanların adını kullanarak foruma girmiş, yorum yapmış, başkalarına ait resimler koymuş. Ben başka tuning sitelerini de üyeyim. Belki tanıyan belki bilen vardır. Böyle bir olay yaşandığı için çok üzgünüm. Yanı amacım hatayı düzeltmek. Insanların benim hakkında belki oluşmuş olduğu negativ düşünceleri değiştirmek. Umarım özrü kabul eder bende gerçek şahsım olarak aranıza katılabilirim. Kendimi tekrar tanıtayım Adım Taner. Aslen Denizliliyim. iZMİR bucada okudum 6 yıl. Almanca Öğretmeniyim Siteniz çok güzel olmuş bu arada. |
| | |
| | #65 |
| by AT = Almancı Taner | Re: Astra Coupe'yi navigasyonladık
bu sistem benim araca ait değildir. sanırım taktuk nickli kardeşimin. emeğine saygı duyuyorum ve herkesin gözü önünde kendisinden yeğenim adına özür diliyorum. bu arada bana haber verdiği için göhkan soylu kardeşime çok teşekkür ederim. benim sistem bu şekilde. Mesajı son düzenleyen astracoupe : 22-06-2006 - 17:36 |
| | |
| | #66 |
| evo evo evo evo evo evo.. Kayıt Tarihi: 24-01-2005 Şehir: adana Yaş: 25 Otomobil: e34 5.20i
| Re: Astra Coupe'yi navigasyonladık
ooo taner burdada karsılastık arkadasla taner arkadasımızı tanırım..dediğinin arkasındayım
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #67 | |
| by AT = Almancı Taner | Re: Astra Coupe'yi navigasyonladık Alıntı:
arkadaşımızın aracın resimlerini bizim diye iddia etmiş. gercekten üzgünüm. sonuçta emek var ortada. ne olursa olsun kimsenin böyle bir hakkı yok. tekrar belirtiyorum resimler kardeşimin arabasına aitdir benle ilgisi yok kusura bakmayın. | |
| | |
| | #68 | |
| |
| | |
| | #69 | |
| linea rossa Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 28
| Re: Astra Coupe'yi navigasyonladık Alıntı:
şimdi olay çözüldü zaten anlam verememiştim bu olaya,seni ophellden de tanıorum Taner,kendi otomobilin çok özel ve güzel bir otomobil.sisteminde güzelmiş. maşallah kazasız belasız.
__________________ astracoupeclub.com | |
| | |
| | #70 | |
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|