"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 11-05-2004 Yaş: 28
| Re: Astra Coupe'yi navigasyonladık
Bu resimler ve araba bana aittir. Daha önce internette bir siteye bu fotoğraflarla beraber satılık ilanı vermiştim hatta o sitede halen ilanım vardır. 2003 yılından beri bu arabayı ben kullanıyorum.
|
| | |
| | #32 |
| xxx Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 25
Tamam o zaman Astracoupe arkadaşımıza hodri meydan diyelim öyleyse. Gelsin cevabı buradan kendisi versin. Herkes gerçeği öğrensin.
__________________ |
| | |
| | #33 |
Öğrensin tabii. Bence bu ayıp olduğu için yazdım buraya, belki kendisi de başkasının arabası böyle olmuş falan modunda yazdımı bilmiyorum ama burada öyle okumadım ben.
|
| | |
| | #34 |
| xxx Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 25
Tabii ki böyle birşey bence de ayıptır. Sonuçta benim aracıma ait fotoyu bir başkası internette kendine aitmiş gibi gösterirse hoş olmaz. Savunmayı merakla bekliyoruz diyelim o zaman....
__________________ |
| | |
| | #35 |
| MdfyM Team | Re: Astra Coupe'yi navigasyonladık
2 konu birleştirilmiştir. Durum çok ilginç.... İlgi çekmek için böyle şeyler yapmak.
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #36 |
| TURKISH MECH | Re: Astra Coupe'yi navigasyonladık
guzel sistem iyi gunlerde kullan gecen gun senin ana uniteye benzer bi teyb gordum dokunmatik ekran navigasyonlu turk parasi 2 milyardan basli cok pahali boyle bisey ya 2 milyara millet komple sistem yapiyo |
| | |
| Reklam |
| | #37 |
| D R a G T u N e R ! | Re: Astra Coupe'yi navigasyonladık
Navigasyonladık yerine kopyaladık demek lazımmıs demekki ![]() Cal resmi, upload et baska biryere, benim diye konu ac ![]() Güzel is
__________________ L'amante Italiano reale ' D Я G ' |
| | |
| | #38 |
| nuriQocca | Re: Astra Coupe'yi navigasyonladık
aLLa aLLa birbirinizi tanıyo fLn oLmayasınız? gerçekten iLginç..ayrıca sistem çok kaLite
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| | #39 |
Yok ben bu arkadaşı tanımıyorum zaten İstanbul'dayım ve şu sıralarda arabamı satmaya çalışıyorum. Evet, gerçekten çok güzel bir sistem oldu, Astra coupe'leri bilmeyenler arabanın standart bu halde falan geldiğini sanıyorlar özellikle gece. İyi niyetimle "astracoupe"isimli arkadaşın arabası böyle olan da var diye bu resimleri koyduğunu umuyorum.
|
| | |
| | #40 |
| GERMANCARS | Re: Astra Coupe'yi navigasyonladık
bu arabanın dıştan görüntüleri de bi konu altında koyulmuştu benim bildiğim arşivi karıştırmak lazım
__________________ 1- Dayak nedir? 2- Neden atılır? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|