"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 07-10-2008 Şehir: Çanakkale Otomobil: Hyundai Matrix
|
Bende Hyundai Matrix Var Teyp Rengi Açık Yeşil Ben Onu Nasıl Mavi Yapabilirim
|
| | |
| | #2 |
| DJ Halimeroooo :) Kayıt Tarihi: 27-04-2008 Şehir: Balıkesir Otomobil: Matrixxx
| bendede matrıx var ama ben teybi değiştirdim...mavı yapamazsın dıye bılıyorum ben
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 07-10-2008 Şehir: Çanakkale Otomobil: Hyundai Matrix
|
Hmmm Saol Ne Aldın Sen Banada Tavsiye Edermisin İyimidir Ne Kadardır Şimdiden Saol
|
| | |
| | #4 |
| DJ Halimeroooo :) Kayıt Tarihi: 27-04-2008 Şehir: Balıkesir Otomobil: Matrixxx
| The Matrix Revolutions . . . 3.sıradakı resme bak...jameson marka ekranlı teyp..ben uygun fıyata aldım cok ama sen bulabılırmısn bılmıyorum..ama gercektende cok guzel sağlam bısı...
__________________ |
| | |
| | #5 |
|
SaolASIN Ozelden Konusalım
|
| | |
| | #6 |
| freedomm22 |
o tarz bişey alacaksan jvc ler iyidir perfo/fiyat olarak... bu arada ç.kalenin neresindensin... |
| | |
| | #7 |
|
Ç.kale/mErKeZ'denim ben teybi değiştirmek değil o ekanın reng ideğişebilirmi diye sormuştum saolun Ole bişey olabilirse bana soylerseniz sevinirim |
| | |
| | #8 |
| freedomm22 |
onu anca iyi bi oto teypçisi teyibi açıp lambalarını değiştirmesi gerek... onuda yaparmı yada onu değiştirmeye değer mi bilemiyorm... ![]() bende ç.kalede okumuştum... onun için sordm özelden konuşuruz... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|