"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| wooferkiller | arkadaşlar iki amfiyi birbirine köprülememiz mümkünmü? yani aynı model aynı marka iki anfiyi birbirinie köprüleyebilirmiyiz!köprüleyebiliyorsak ne gibi faydaları olur performans olurmu? Mesajı son düzenleyen overclock38 : 14-05-2008 - 14:51 |
| | |
| | #2 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
Olabileceğini düşünmüyorum. Zaten gereksizde bir olay. Yapmak istediğiniz nedir Birde kendinizi tanıtmadınız galiba
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #3 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 19-04-2008
|
Amplinin link özelliği varsa köprülenir.
|
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-06-2005 Yaş: 30
|
Ampi köprülemek 2 şekilde olabilir. birincisi tam köprü sayılmasada cift bobin sub a 2 ampli bağlayıp kullanılabilir. ama çok iyi ölçmek gerekir. Yada köprü özelliği olan bir amptan 2 adet alınır ve klavuzuna bakaraktan bağlanır. bu ara bu konuda iyi seçenekler var.ben dd z1 lerimi köprülü kullandım bayaa bi pratik olmuştu...
__________________ seti toparladım şimdide araç yok iimi !!!! |
| | |
| | #5 |
| wooferkiller |
arkadaşım şimdi tanıttım kendimi kolay gelsin teşekkürler bilgilendirdiğin için!
|
| | |
| | #6 | |
| wooferkiller | Alıntı:
| |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-06-2005 Yaş: 30
| Köprü bağlantı sayesinde sade ana ampliye rca çıkış bağlaman yeterli olur. diğeri master amptan gelen sinyalle beslenir ve ses ayarlarını tek amptan yapmak yeterli olur. subların bobinlerine eşit güç garantilenmiş olur. İki ayrı ampı tek sub a bağlamak çok uğraşma ve ölçüm isteyen riskli ve zahmetli bir iştir.
__________________ seti toparladım şimdide araç yok iimi !!!! |
| | |
| | #8 | |
| wooferkiller | Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|