"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 12-04-2008
| Arkadaşlar bilgilerinizi esirgemeyın...
Slm arkadaşlar.Benim aracım 2001 clio symbol sedan.Aracımın ses gücünü görmek istiyorum.Bütçem kadarıyla biraz masraf edeyim dedim.Ses sistemi denince ben pioneer'cıyım.Onun için bir tane pioneer DEH 3900MP teyp aldım.Ve ayrıca 2 adet pioneer TSA6901(240W)'lık hoparlör aldım.Tüm bağlantılarını kendim yaptım.Ses mükemmel.Fakat aracımın biraz daha farklı olmasını istiyorum.Onun için woofer takmak istiyorum.Yanlız biraz şüpheye düştüm.Amfi almadan direk woofer teybin arkasına bağlanabilirmi?Teybin özelliklerini aşağıya yazdım.Tüm düşünce ve fikirlerinizi yazabilirsiniz.Hepinize kolay gelsin. 50Wx4 Maksimum Çıkış Gücü CD-R, CD-RW, MP3, WMA, WAV Oynatma Ayrılabilir Ön Panel **/FM Tuner Beyaz LCD Ekran Aydınlatma Kırmızı Buton Aydınlatma Ön Aux Girişi Teknosa AlışveriÅŸ Sitesi - Herkes İçin Teknoloji Mesajı son düzenleyen emreyuksekdag : 18-04-2008 - 13:57 |
| | |
| | #2 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
Kesinlikle olmaz. Çünkü subwoofer lar en az 150 rms ( daha düşük olanlarıda varda pek bulunmaz) güce sahiptir. Teyp ise 20 rms güç üstüne çıkamaz. Bu nedenle bass ı çalıştırmak için amfiye gerek vardır.
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #3 |
|
Bilgini benimle paylaştığın için teşekkür ederim.Bi sorum daha olcak.Benim teybi gördün.Ona uygun olarak bi woofer ve anfi ne kadara patlar?Bana fazla uçuk rakam olmayanından bikaç resimli model gösterebilirmisin?
|
| | |
| | #4 |
| Senior Member |
pioneer ts-w306C edison ed804 veya jbl 75.4 |
| | |
| | #5 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
JVC 4300 90 ytl civarlarinda sifirlar 350 rms kabinle en fazla 150 ytl diyelim amfi mesela mediamarkt ta 110 ytl blaupunkt 2 kanal var amfiden sadece bass besleyeceksen 2 kanal yeterli olabilir. 150 civarlarinda sanirim 802 edisonlar. tabiki daha kaliteli urunlerde secebilirsin. edison 804 alipta ilerde component te baglayabilirsin oda 200 civarinda xetec 6 kanal var 215 ytl olmasi gerekli edison 505 a 5 kanal amfi 235 ytl civarlarinda ileriye yonelik kullanabilirsin bassta jbllerde sifirlari 110 ytl civarlarinda istanbuldaysan yardimci olurum
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #6 |
|
Yardımların için teşekkür ederim.Ama istanbulda değilim.Verdiğin bilgi için tekrar teşekkür ederim.
|
| | |
| | #7 |
|
Rica ederim Bu arada tanışma topicinde kendini tanıtırsanda seviniriz. Birde İstanbuldan fiyat al. kargo ile sana gelir
| | |
| | #8 |
| artı_caraudio |
valla ataman gerekenı yazmıs ama haturlatmakta yarar goruyorum amp olmadan sub bı ıse yaramaz saygılarımla
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #9 |
|
Arkadaşlar hepinize tekrar teşekkür ediyorum.Bu forumda yeniyim.Gerçekten bu kadarını beklemiyordum.Bu forumda müthiş yardımlaşma var.Fikirleriniz için tekrar teşekkür ederim.
|
| | |
| | #10 |
|
bende zamanında bilmiyordum. aradım araştırdım yardım aldım kendim kendime ![]() yardımcı olabiliyorsam ne mutlu
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|