"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| _(*)_COOL_(*)_ |
Evet yanlış duymadınız. Arabamın bagajına tesisatı kurdursam bir mikrofon ve elektro gitar, hatta pedal kullanabilirmiyim? Hayatımda en sevdiğim şeylerden biride gitarım ve arabam. Ve ben gitar ve arabayı birleştirmek istiyorum. Bunun için bir bütçe ayırdım kendime. Arabalardaki ses tesisatları hakkında hiç bilgim yok. Bana anfili jack girişli bir sistem yapabilirler mi? Elektroyu , pedalı ve mikrofonu kaldırır mı? Hatta 1 elektro, 1 bas gitar, 1 ya da 2 mikrofon girişi (çok mu abarttım) ![]() Birden fikrim geldi ben bu olayı çok istiyorum nasıl yaparız bana bunun maliyeti ne olur bir yardım eder bir fikir verirseniz çok sevinirim
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Senior Member |
Yapılmayacak sey degıl, yapılır.. Ama tuzlu olur kanımca.. Tam olarak bı fıyat belırleyemem tabıkı.. Bence sen elınde ne kadar nakıtın oldugunu da yaz daha kolay cevap verılır dıye dusunuyorum..
|
| | |
| | #3 |
| _(*)_COOL_(*)_ |
yapmak istediğim bazı şeyler var, toplam 1300ytl gibi bir bütçe ayırdım araç için. Gerekirse birazcık daha yükseltebilirim kotayı ama uçuk bir rakam beni yoldan çevirir şuan için.
__________________ |
| | |
| | #4 |
| silence woofer Kayıt Tarihi: 11-05-2007 Yaş: 22 Otomobil: E21
|
kanımca o kadar bütçeye gerek yok. kaç tane cihaz kullacaksan o kadar kanallı anfi alman yeterli olacaktır. 1 elektro, 1 bas gitar, 2 mikrofon girişi için 4 kanallı bir anfi alarak her kanala bir cihaz bağlayarak halledilebilir dile düşünüyorum.
__________________ |l|ll| |
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-06-2005 Yaş: 29
|
yapılır tabi neden yapılmasın da 1300 e biraz zor gibi bence 2000 i gözden çıkaracan. tabe bu iş 4 kanal amptan daha komlike bişiler ister.. sen sağlam bikaç teskocu gez fikir fiyat marka al bize yaz bakalım ne tür seçenekler var. direk bağlantı olmayabilir çünkü mixserlerin kullandığı sistem ile araç sistemlerinin ki temelde farklılık gösterir. araç ampları elektrik olarak gelen sesi yükseltir. ama mesela bi mic elektrik olarak ses üretir mi üretiyorsa kaç volt üretir. bence araca 4 kanal mixser takacan o aynı zamanda amp ta olcak kalan paranı da inventör(12 voltu 240 a çeviren cihaz) vede hoparlör almakta kullanacan. çok tatminkar olmazsa bide mono ampla 15 lik sub atacan gittiğin yerde çalıp çalıp ilgi toplucan..
__________________ seti toparladım şimdide araç yok iimi !!!! Mesajı son düzenleyen ahmet143 : 24-08-2008 - 09:24 |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-09-2006 Şehir: İzmir Yaş: 29 Otomobil: corolla d4d mmt
|
benim arabada teybin aux girişi var, gitarı direk bağlasam ses gelirde oradaki hadise anfi. anfiyi çalıştıracak güç kaynağı yaptırırsan arabaya gayette kolay birşekilde olurr. ayrıca sesi arabanın müzik sisteminden almayı düşünme zaten gerek yok hem . sen sadece anfiye elektrik kaynağı hazırlat , bagaja da gitar anfini koy geç bence . nihayetinde arabanın içinde çalmayacaksın anladığım kadarıyla. |
| | |
| | #7 | |
| aslan parçası Kayıt Tarihi: 10-04-2007 Şehir: trabzon Otomobil: fabia
| Alıntı:
dediğin gibi mantıklı olan elektro gitar anfisi + uyumlu güç kaynağı. | |
| | |
| | #8 |
| ÜzgünBakanÜye |
amerikada satılan golflerde sanırım bir ara vardı bu özellik |
| | |
| | #9 |
| _(*)_COOL_(*)_ |
Sistemde hem arabamda müzik dinlemek hemde yeri gelince gitar çalmak istiyorum. Bugün gidip araştırıcam birebir görüşeyim fiyat alayım bakalım ne diycekler.
__________________ Mesajı son düzenleyen r_a_s_t_y : 24-08-2008 - 13:41 |
| | |
| | #10 |
| Rott ;) |
abi sen niye beni bulmuyosun ki böle şeyler için ![]() aramışın ama babama çıraklık ettiğim için duymadım abi kusura bakma |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| arabamda, çalmak istiyorum!, elektro, gitar |
| Konu Seçenekleri | |
|
|