"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Born in Sant' Agata Kayıt Tarihi: 24-01-2006
| çok mu dandik yazdığın set? fiyatı çok uygun çünkü
__________________ Fix It Again Tony |
| | |
| | #12 |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
|
Orta karar bi sistem.. Tek bass +edison orta sınıf bi amfi+ana ünite yok ![]() Dandik denilemez yani |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Senior Member |
o sistemde anca cıstak cıstak tiz dinlersiniz .Esse group un hazır JL audio marka sistemleri var.size uyanı da onlardır.jbl gto serisine filan bakmayın mid takımında el ayak ürünü oldular.CarAudioTurkey.Com Türkiye'nin Tek Bağımsız Oto Müzik Sistemleri Platformu dan tüm bilgileri öğrenebilirsiniz.sq sistem size daha uygun olacaktır.
|
| | |
| | #14 |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
|
Arkadaş kısa zmanda satacakmış arabasını ![]() O yüzden orta karar bişey çıkarttık ![]() Kalite isterse mb quart comp lar audioson amfiler... Mesajı son düzenleyen eReN1905 : 02-09-2008 - 18:34 |
| | |
| | #15 | |
| Team Lada | Alıntı:
aynısını kullanıyorum amfisiz bendeki arabanın içini müthiş bi şekilde doyuruyo sub ve amfi olmamasına rağmen...tr fiyatlarını bilemiycem yalnız nerelerde
| |
| | |
| | #16 | |
| Alıntı:
nekadara mal oldu sana?
__________________ Fix It Again Tony | |
| | |
| | #17 |
| Team Lada | bende geçenlerde gözüme takıldı mb quart markası alpine den pıoner den çok daha pahalı höporlorları
|
| | |
| | #18 | |
| Team Lada | Alıntı:
ama senin aracının orjinal ses sisteminden 2 kat daha kalite benim önerdiğim sistem | |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
|
mesela ben arabanın tizleriyle falan normal kolonlarla oynamasam amfi ve subwoofer koysam,müzikten keyif alabilirmiyim?yani sonuçta bası woofer vericek tizi de kolonlar verse olmaz mı?yani düşünüyorum çok tatminkar olur diye ama dediğim gibi çok cahilim oto müzik sistemi konusunda
__________________ Fix It Again Tony |
| | |
| | #20 |
|
yani bu herif gibi şu ikisini koysam iş bitmiyomu? ![]() tabi bu kutu çok büyük deilmi sizcede? yanlız resmide google.com dan aldım meğer modifiyemdenmiş resim hahaha ![]() kimin araba acaba
__________________ Fix It Again Tony Mesajı son düzenleyen MarcelloGandini : 02-09-2008 - 18:52 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|