"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Born in Sant' Agata Kayıt Tarihi: 24-01-2006
| Arabam için güzel ses sistemi önerileri
Selam herkese, Fiat lineam var ve müzik sistemini hiç beğenmiyorum.Ben çok sesli dinleyen bi insanım ve müzisyen olduğum için de ses kalitesine acayip özen gösteriyorum. Hiç ama hiç anlamadığım bir konu şu müzik sistemi. İstediğim şey kaliteli ses.Yani müziği çaldığım zaman içimde hissedicem bassı enstrumanları. Elektronik müzik dinleyen biri değilim onun için çok mükemmel ses sistemine gerek yok. Dediğim gibide hiç anlamam bu müzik sistemi olayından. Benim arabada mesela sesi çok açınca ses takılmaya başlıyo neden bilmiyorum çok açınca sesi sapıtıyo araba.Ve nefret ediyorum rahat müzik dinleyemiyorum. Diğer bi sorun da arabada bass amfi falan yer çok kaplamasın.ekstra şeyler çıkarmı kaliteli müzik dinlemek için?mesela ekstra ufak hoparlör falan gerekmez sanırım. Pek iyi anlatamadım demek istediğimide zaten tam olarak ne istediğimide bilmiyorum ![]() Tek istediğim adam gibi kaliteli müzik dinlemek istiyorum güm güm bası duyuyim arabanın içinde,mümkünse o güm güm ses dışarı çıkmasın ![]() Ayrıca şöyle bi sorun var Teyp fiatın kendi teybi değiştirmeme gerek var mı? ![]() Bide arabada Blue&Me diye bi dalga varya ona problem olurmu?Elektronik falan sapıtmasın araba.Çünkü ipod u takıp dinliyorum müzikleri bi arıza çıkmasın. Umarım anlatabilmişimdir aklımdaki şeyleri. Fiyat nekadar tutar bi bilginiz varmı? Şimdiden teşekkürler
__________________ Fix It Again Tony |
| | |
| | #2 |
| ultrAslan Member Kayıt Tarihi: 14-08-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: yok
|
Marka ve modeli size bırakıyorum..Bütçe belirtmediğiniz için ![]() 4 kapıya com+bagaja 20 cm lik bir bass+bunları besleyecek bir amfi.. Müzik tarzınıza göre en uygunu bence |
| | |
| | #3 | |
| Alıntı:
![]() ama çok kaliteli pahalı bişey olmasına gerek yok.zaten bikaç aya arabayı satarım.arabayı satarkende yok ekstra tesisat ücreti olayını falan sevmiyorum yani beni tatmin edicek bişey olsun ucuz olsun tam olsun.arabayı söküp takmasınlar çok hiç sevmem çünkü.taşıt tanıma taktırırken bile adamlarla kavga ediyorum ![]() Müzik tarzıda Rock-Blues falan .Müzik tarzına göre tesisat varsa o da olur
__________________ Fix It Again Tony | |
| | |
| | #4 |
|
O zaman edison 505 amfi+orj yuvalar kaç cm bilmiyorum ama jbl gto sınıfı 2 takım comp ve 20cm hertz bass |
| | |
| | #5 |
|
şimdi sen bunları diyosun ama ben hiç bişey anlamıyorum ![]() resimli falan açıklaması yokmu bunun?
| | |
| | #6 |
|
Model olarak yazdım yoksa bildğin amfi hoparlör subwoofer.Başka bişe yok yani |
| | |
| | #7 |
|
fiyatı nedir bu setin bi fikrin varmı?
| | |
| | #8 |
| Team Lada |
aracıanı bi kaç acya kadar satacaksan neden maliyete giriyosun ki mantıklı değil.. şimdi senin zevklerini karşılamaya yönelik en küçük çapta ses sistemi 1000 ytl den aşağı olmaz..satacağın zaman 1000 ytl üzerine koyacakmısın? hayır koymayacaksın o zaman ne gereği var güzel kardeşim.. alacağın yeni araçta güzel bi uygulamaya koyul yoook ben illa yapacağım diyosan arkaya 6*9 oval alpine SPS-69C3 kapılara 13 lük alpine SPS-13C2 bagaja da 25 lik alpine bas...SWS-1223D bide amfi olarak sana alpine MRP-F600 oooohhh tadından yenmez vallaaaaa |
| | |
| | #9 |
| 800 ytl yi geçmez fiyatı |
| | |
| | #10 | |
| Alıntı:
işte 1000ytl falan tutarsa fiyatı önemli değil yanında alan adam isterse veririm.Ama çok kaliteli pahalı bişey olursa sökerim öyle satarım yani mantıklı olarak ![]() ilk yazıdada dediğim gibi aracı kurcalatmayı hiç sevmem.serviste bile dikkatsiz davranırlarsa hangi araba olursa olsun marka modeli ne olursa olsun sinirleniyorum hoşuma gitmiyo.bizim ustalarda sağolsun pek umurlarında olmuyo arabanın orjinali bilmemnesi.onun için yeni alacağım arabayı zaten dokundurtmam müzik falan ekstra paket olursa öyle alırım ama bu linea nın müzik sistemi beni çok çıldırttı.onun için iyi kötü bi ses sistemi kurulsun hiiç değilse müziği sesli dinleyebiliyim yani.çünkü sesi açıyorum belli bi zamandan sonra ses gidip gelmeye başlıyo.neden hiçbi fikrim yok. bana tavsiyeniz varsa iyi kötü resimli fiyatlı falan açıklarsanız sevinirim
__________________ Fix It Again Tony | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|