"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Audiobahn Forever | Anfiler!!!
Arkadaşlar bu anfilerden hangisi iyi?? Fazla bilgim yok anfiler hakkında da!!! ![]() GRÜNBERG 4X450=1800 WATT ![]() Urun Bilgileri: Soundstorm Guc Serısı F260.5 Amfı (1300watt) Bu Amfi Tum Sisteminizi Rahatca Kaldirir.Toplam 5 Kanali Var Ve Tam 1300watt! Bas Seviye Kontrol Mekanizmasiyla Beraber (Bu Mekanizma Tek Basina Piyasada 35 Euro) Midtizler İcin 4 Kanali Ve Sub İcin İse Ayrica 1 Kanali Daha Vardir. Daha Gucsuz Olan Modelleri Bile Bu Fiyattan Cok Daha Pahali. Features İnclude: 5 Kanal Mofset Kopru Kurulabilen Guc Amfisi Seviyesi Ayarlanabilir Subwoofer Kontrollu Trımode Operatıon Low Pass Cross Over (Varıable 40 Hz - 150hz) Hıgh Pass Cross Over 0 - +18db Bass Boost(Degisken) Sıgnal To Noıse Ratıo 102db Thd@Rms Output 0.01% Frekans Cevap 9hz - 50hz (+/- 3 Db) Kanal Ayirma 90 Db Damp Faktor 125+ Maksımum Watt (2 Ohm Da) 200w X 4 + 500w X 1 Rms Watt (4 Ohm Da) 85w X 4 + 200w X 1 Koprulu Gucu (4 Ohm Da) 400w X 2 + 500w X 1 |
| | |
| | #2 |
| HALİT %100 LAZ %1000 TÜRK | Re: Anfiler!!!
arkadaşım fıyatları ne bu aletlerin bende alıcam ... bakalım işi bilenler ne yorum yapacaklar...
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 |
| Audiobahn Forever | Re: Anfiler!!!
Fiyatlarını belde bilmiyorum arkadaşım göndermiş mail de!!
|
| | |
| | #4 |
| HALİT %100 LAZ %1000 TÜRK | Re: Anfiler!!!
o zaman www.otomuzikmarket.com dan fikir sahibi olabilirsin
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 13-04-2005 Yaş: 21
| Re: Anfiler!!!
Slm iki afiyide dinlemedim ama bence Soundstorm amfi bana daha iyi geldi. Çünkü Fiyat/Performans olayı daha iyi ve bu amfi 5 kanal illede ikisinin arasındabir seçim yapmak zorundaysan bence Soundstorm derim...
|
| | |
| | #6 |
| Audiobahn Forever | Re: Anfiler!!!
Onlardan bi tanesi şart bana gelcek ama sizin başka önerileriniz varsa alabilirim??
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|