"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Damned in Black Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 23
| anfi yardım
ALPINE MRV-T420 OTO ANFİSİ hakkında bilgi istiyorum fiyatı uygun geldi baglayacagım kolonlar 4adet PIONEER TS-G1746 ve teyp de şudur; http://www.hepsiburada.com/productDe...=otsoncdxr3300 bu parcalardan kurulmuş sistem den iyi bir ses alabilirmiyim yoksa eklemem yada deistirmem gereken seyler varmı? ses sistemlerinden hic anlamam sadece teybi kendim sectim dierleri hakkında onerileriniz varsa cok sevinirim bütce kısıtlı su an sectiklerime ancak yetiyor.
__________________ i'll suffer in your sea your ocean bleeds into me i'll fall through your endless sky but never, ever cry wounded by your cruelty yes, i'll suffer in your sea |
| | |
| | #2 |
| TOYOTA1997 Kayıt Tarihi: 24-05-2004 Yaş: 24
| Re: anfi yardım
Woofer koymuyacaksan sony senin işini çok rahat görür ama sadece anfi çıkışı var Woofer anfi çıkışı yok. İlerde araca Woofer koymak istersen bu işi karşılamaz eğer Woofer takarsan Pıoneer Deh 9700 öneririm birazdaha araştır.
|
| | |
| | #3 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 15-05-2004 Yaş: 28
|
arkadaşlar bende sony 8220 kasetçalar.2adet kenwoot bas 600 wat 4 adet pıoner 6985 vebiradet harwırtamfi 800wat acaba bu tesisat için amfi yetermi ve mitbas takımı koysam nasıl ses elde edebili rim acaba yanıt beklerim sizden okundefined |
| | |
| | #4 |
| the fresh spider | Re: anfi yardım
85ler için 4x75 lik bi harward daha al,memnun kalırsın mutlaka.
|
| | |
| | #5 |
| ..::Street Warrior::.. Kayıt Tarihi: 29-04-2004 Yaş: 23
| Re: anfi yardım
Teybin anfi çıkışı olması önemli ..İleride mutlaka tesisatı geliştirmek istiyeceksin burada keşke diyebilirsin o yüzden anfi çıkışı olan bir teyp almanı tavsiye ederim..
__________________ ObiTuaRY_DeaTH` ![]() ..::What a fucking feeling this !! ::.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|