"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye | Anfi Yandı mı ? :(
Arkadaşlar merhaba 2 gün önce aracıma 2 takım jbl 6507c ve bir jbl gt5 bağlattım bunlarıda magnat 4 kanallı anfiyle besliyordum magnat rock 800 4 ohmda 4*110 rms 2 ohm 2*260 rms veriyor neyse bugün 10 dklıkbir yoldan geliyoruz seside 40 kadar açılıyor en fazla 30da dinliyoruz en fazla o an herneyse birden ses kesildi gideceğimiz yere varınca açtım baktım anfi baya ısınmış ve power ledleri yanmıyor şimdi bu anfi yandımı bu kadar dandik mi yani nette yanmaması için kesiciler falan oluyo deniyo bu anfide öyle birşey yok mu yada 10dklık dinlemeyle niye bu kadar ısınıp kesiyor bu anfiye nette araştırdım herkes magnat kaliteli marka dedi şimdi anfi yanmış mı yanmamış mı kendim anlamamın bir yolu var mı ? teşekkürler
|
| | |
| | #2 |
| Senior Member |
sigortalarına bak hocam,onları değiştir büyük ihtimal ondandır+amplinin ayarları düzgünce yapılsın aynı sorunu tekrar yaşayabilirsin gain fazla açılmıs gibi , sigortalara bi bak derim
|
| | |
| | #3 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
öle yanmaz kolay kolay. helede magnat helede o cihazlarla. belki bağlantıda sorun olduğundan yanar ancak. şimdi çalışıyormu?
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #4 |
| Audiobahn Forever |
sigorta atmıştır büyük ihtimal onurun dediği gibi bi ayarsızlık var. penseyle çıkar sigortaları görürsün zaten kesilip kesilmediğini ama o şekilde yanmaz
|
| | |
| | #5 |
| Aktif Üye |
arkadaşlar yazmaya vakit olmadı öncelikle ilgi gösteren herkese teşekkürler evet sorun sigortalardanmış üzerinde 10 amperlik sigortalar varmış onlar yanmış gittim 60 amperlik sigorta aldım 2 tane şimdilik bir sorun yok yarım saat biraz dolaştım bir sorun olmadı yine bağlattığım yere gidip ayarlarına baktırırım madem gain fazla kaçmış olabilir diyosanız
|
| | |
| | #6 |
| Audiobahn Forever |
60 amper çok gelmesin 30 amperle değiştir onları bence
|
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Aktif Üye |
ya gece geç saat olduğundan dikkatsizlikten yanlış yazmışım 60 amper dediğim 30-30 toplamda 60 amper gece yanlış yazmışım |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|