"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
sigorta degisimi yeterli olmadı. anfiyi actık "kontakt sprey" ile temizledik ayrıca sol kapıdaki hoparlorlerin kablosuda sorunluymus oda yapıldı hepsi 30 ytl su an %100 olmasada guzel calsııyor. |
| | |
| | #12 |
| Senior Member | cd changer da bişi yok heralde maxell de dandik bi marka..
|
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
en kaliteli cd ler hangi marka ?
|
| | |
| | #14 |
|
anfi tekrar sapıttı bende " ne olacaksa olsun" diyerek tamire verdim 125 ytl ye yapıldı anfim. sıfır oldu tape dede bir enayilik var. kalkabilseydim bugun yapılacaktı hepsi. yarın kısmetse tape+cd changer halledilicek |
| | |
| | #15 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
anfinin çıkışlarda sorun olursa ki anfi yandı dedikleri şey çıkışın yanması sanırım 1 tane çıkışı 30 ytl ye filan değiştiriyorlardı cd changerin o kasislerde takılmasının sebebi de optik okuyucu ve kalitesiz ve çizik cdler audio cd de hafıza alma orjinal cd changerlarda bazılarında var bazılarında yok hafızaya alma olsa bile sanırım en fazla 5 sn dir sen dinlerken 5 sn sonranını hafızaya alıyor kasiste sallandığı zaman optik okuyu zarar gelmesin diye kapatıryor kendini optik okuyucu ve lensi değiştirsen halledilir ha birde cd changerin bağlı olduğu yere iyi bak derim bazen optikte sorun olmasa bile bağlantı ayaklarında sorun oluyor cihazın kendisi bile kasis olmadan sallnıyor cd changer kutusu da bazen tam oturmuyo yerine sen changere içi cd dolu kutuyu koyduğun zaman bazen o yatağından çıkabiliyor filan aynı sorun benim range de de oldu bende de harman kordon sistem var orjinal anfi + sonradan olarak 2 anfim var orjinalin 2 çıkışı yanmıştı cd changerinde kutu takılan yeri içinden gevşemiş o tepsiye tam oturmuyordu |
| | |
| | #16 |
| Serhat 10 Kaplan Gücünde |
cd changer üzerinde okunacak cd'leri yazarken max 8x ile yazın mümkünse 2x veya 4x daha iyidir atlama sorununuzu büyük olçude çözersiniz cd olarak DMS 'in getirdiği Black serisi Cd leri tavsiye edebilirim.
__________________ Kendinden Prensli Beyaz At Ormanda SERHAT 5 Serdar 10 Kaplan Gücünde
|
| | |
| | #17 |
|
@ umut abi : abi baya bi eleman degistik icinden. ben yapılırken yanındaydımda. anası aglamıs resmen ![]() @ ftertezzek : bakalım yarın ne cıkıcak. banada ayaklar gibi geliyor |
| | |
| | #18 |
| wild wide bang :) Kayıt Tarihi: 18-02-2008
|
belki bu konudan birisi benim soruna yardımcı olabilir şimdi bende bu pejo ve citroenlerde olan 5 li cd changer var ama soketi yok neyse bişekilde soketi bulurum da bu cd changeri orjinal bmw teyp veya başka marka bi teyple kullanmam mümkün mü boş boş yatıyo cd changerim resim temsili ama aynısı işte blaupunkt marka |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|