"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
| Anfi ve Cd Changer Tamiri
Herkese Selamlar Benim Yavruda 11 Çıkışlı Bose marka tesisat var. Ancak aldıgımdan beri bazı sorunlarım oluyor bunların ilki araba kasis turu seylerden gectiginde cd kesiliyor. kaliteli cd lerde az kesiyor ancak eger cd de dandikse 10 sn yi bulan duraksamalar meydana geliyor. bunun sebebi nedir ? ikinci sorum ise benden evvel araca sahip olan "hayvan" lar anfiyi biraz yakmıslar galiba (mahalledeki elektronikcinin soyledigi bu) bazen sol tarafa ses vermiyor. bazen sadece hısırtı veriyor. tesisatın sigortasını sokup takınca canavar gibi calısıyor ama ![]() tape e gelince. Becker Mexico 2000. elektronikcinin anlattıgı teypten anfiye,anfiden kolonlara dagılıyormus ses. bu iki sorunun tamiri bana kaca patlar ? herkese tesekkurler |
| | |
| | #2 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
bose ve becker Offf diyorum cancım çok güzel sistem Yalnız tamir konusuna gelince bilmiyorum ama belkide yardımcı olabilirim
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #3 |
| Die S Klasse Kayıt Tarihi: 20-04-2007 Şehir: İstanbul/Kadıköy/Göztepe Otomobil: Mercedes Benz W140 300 SEL 3,2
|
abi tanıdık ve en onemlisi " cok ucmadan" tamir edebilecek bir yer varsa hakikaten super olur |
| | |
| | #4 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
can senin ufaklık ta tam ufaklık. Şimdi aslında bi iki yer olabilir. Serdar abi va tanıdık ama o genelde hoparlör tamiri yapıyor. arabata direk dokunamıyor. Ama maslakta 2 yer var. göster istersen. Ama fiyatlarda senin ufaklık gibi çıkabilir
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #5 |
|
mahalledeki elektronikci 400 kaat cekti anfi icin cd changer i sormaya korkuyorum ![]() |
| | |
| | #6 |
|
ahanda işte yavrunun meziyetleri çok duygusal oluyor.Msn den yazarım sana maslakta 2 tane servis. Genelde orijinal teyp servisleri ikiside.
| | |
| Reklam |
| | #7 |
|
Bir abimiz dedi ki ; arabalar metres gibidir. hem cok para yer hem cok ilgi ister hemde ne zaman bozulacagı belli olmaz |
| | |
| | #8 |
|
ahahhaha seninkide senin gibi cancım anladın sen onu
| | |
| | #9 |
| anladım anladım |
| | |
| | #10 |
|
tesisatın sigortasını degistim anfi birazda olsa kendine geldi cd isini de " maxell" cd kullanarak %80 cozdum yola devam ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|