"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 11-09-2008 Şehir: istanbul Otomobil: kartal
| anfi bas satıyorum
kicker comp 12 bas ve sansui 2500w bas anfisi satıyorum cihazlar temizdir isteyenler 05354017238 i arayabilir
Mesajı son düzenleyen vivace : 11-09-2008 - 14:33 |
| | |
| | #2 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 06-04-2008
|
ikisi kaç paraya veriyosun,hangi şehirdesin
|
| | |
| | #3 |
| Crazy LIPs ... |
Konu Taşınacaktır. Demedi demeyin
__________________ Apaçilik bir Ayrıcalıktır ; Makas atmak ve el freni çekmek Apaçiliğin 1. Şartlarıdır |
| | |
| | #4 |
| Senior Member |
Comp cok iyidir baslangıc olarak ![]() Sansui diyip de gecmeyin baslangıc ıcın fena degıl Ben 5 kanal sansuı anfıyle bi takım 16cm infinity 6510cs bı takım 13 cm ınfınıty bı de comp15 besledım kopek gıbı de calıodu![]() hayırlı satıslar.. Resım ve fıyat eklersen daha cok ılgılenen olacaktır |
| | |
| | #5 | |
| artı_caraudio | Alıntı:
bu arada konu yalnıs yerde
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR | |
| | |
| | #6 |
|
ben ikisine 600 diyorum ama birşeyler daha yaparım isterseniz ayrı ayrıda satarım benim arabam fiat ducato ve arabanın bagajını sallayacak kadar vuruyordu
|
| | |
| | #7 |
|
istanbuldayım
|
| | |
| | #8 |
|
isteyenler üye albümlerinden de resimini görebilir
|
| | |
| | #9 | |
| Senior Member | Alıntı:
Hanı yeri geldiginde, tatmın edıcek kadar bass vurması onemlı bence.. Insan elının altında bıraz da olsa guc olsun ıstıyo yanı gerektiginde .. Kalkıp Comp'dan da guc beklemıorum tabıkı ama, ben mesela orjınal kabınıyle portlu comp15'ı öle bı fıyata sattımkı o fıyata bas alacak olsaydım yıne comp alırdım, aynı fıyat da dönüyor pıyasada hala.. fıyatı sölemim ![]() Bu arada benım 'kopek gıbı'den kastım da, anfının bass ı yeterınce besleyebıldıgı ıdı, yanlıs anlatmısım kusura bakmayın | |
| | |
| | #10 |
|
evet dogru söylüyorsun çokda iyi kaldırıyor anfi bası kicker basda zaten orjinal kabinde cokda iyi çalıoyor seside net anfide bas konrolu falan var zaten arabada 1 hafta takılı kaldı ve cıkarıldı sıfır gibi cihaz
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|