"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| freedomm22 | anfi ayarları iin yardım lütfen!!!! http://img159.imageshack.us/img159/6...oto0211ax8.jpg http://img337.imageshack.us/img337/3...oto0212px7.jpg burada anfinin ayar yerinin ve giriş çıkışlarının resimleri var. heı marka 4*75w rms var max 150*4 bağlıyacaklarımda jbl gt4 1000 lik rms 250w jbl 16cm comp. rms 70w köprü özelliği var resimdede göreceğiniz üzere lpf ve hpf ayarları yapılabiliyor yardımcı olabilir seniz sevinirim!!! |
| | |
| | #2 |
| freedomm22 |
ben aldığım yere 2 adet jbl bass takacağım diye ayar yaptırmıştım sonra işler değişince bu şekilde kullanmam gerekiyor... |
| | |
| | #3 |
| freedomm22 |
yardım eden yok muuu??? tesisatı kendim döşeyeceğim bu konuda yardm lütfen!!! |
| | |
| | #4 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
Freedoom asker yardım eder Şimdi resimleri açamıyorum ama ayarlardan kısaca bahsedeyim. LPF düşük frekans ayarıdır yani bass sesleri içindir. HPF yüksek frekans tiz sesleri için. Bass kanallarını köprüle ve LPF yi seçip gain i ayarla. varsa ayrıca bass ayarı ve lpf ayarı onlarıda ayarla ve kendine göre ayarı yap Mid leri bağlayacağın kanalların çıkışlarınıda hpf ayarı yap ve aynı ayarlarıda onagöre yap. Resimleri ancak çarşı iznine çıktığımda görebilirim. o zaman daha detaylı yardımcı olurum
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #5 |
| freedomm22 |
sağol ataman kardeş sende olmasan bi garip yanlız oğlan kalacağız böle ![]() ![]() ![]() dağıtım ne zaman kısmetse |
| | |
| | #6 |
| HkN&BhR Kayıt Tarihi: 10-04-2005 Şehir: İstanbul-Bahçeköy/ Sanayi Mahallesi Yaş: 26
|
dağıtım batan güneş 27 ![]() ama gideceğim yere göre izin kullanmayabilirim. Hafta sonu çarşıda olursam bakarım resimlere. Yer olarak nerdesin. Ben izmirdeyim imzada yazdığı gibi. Amfi ayarlarımı hep kendim yaparım çokta memnun kullanırım.
__________________ O Şimdi Asker- İzmir Gaziemir Ulş. Okulu Bitti Afyon İkmal K.lığı Revir. Sıhhıye Er Land Ambls Sof. |
| | |
| | #7 |
| artı_caraudio |
hakan nasıl askerlık ? oradan bıle yardımın var yanı helal sana ...
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #8 |
| freedomm22 |
ben edirnedeyim izmirde de bikaç sene kaldım... sen şimdi narlıderedesindir az gezmedim oralarda hayırlısı olur inş. |
| | |
| | #9 |
| freedomm22 |
şimdi jvc teyp alıyorm lac 4700 modelinden 4 adet (2v) anfi çıkışı var alet güzel işimi görecek anfiyide onu taktırırken takacağım dediğin ayarları yapacağım sen resimlere bakınca bana daha detaylı bir bilgi verebilirsen sevinirim benim hiç tecrübem yok anfi konusunda hatta ilk anfim oyüzden yanlış bişeyde yapmak istemiyorm... ama kendimde uğraşıp öğrenmek istiyom ![]() ![]() ayarları 2 adet jbl 100liğe göreydi lpf yi falan ona göre yapmıştı bide köprüleme işivar... anlıyacağın seni bayaaa bi uğraştıracam bu komutanlar gibi ![]() ![]() |
| | |
| | #10 |
|
Volkan Abi dağıtım daha olmadı ama buranın imkanları güzel. Freedom Ben gaziemirdeyim zaten imzamda yazıyor Volkan abi elimden geldikçe insanlara yardımcı olmaya çalışıyom bilirsin
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| anfi, ayarları, lütfen!!!!, yardım |
| Konu Seçenekleri | |
|
|