"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| AKTİF ÜYE | ana ünitelerde alt ekran çıkışı
Aracımın orjnel kaset çalarını çıkartıp pıoneer 5800 taktım üniteden memnunum ama aracın ön konsoldaki ekran bomboş kaldı (saat ve derece hariç ) ve direksiyon kumandasını kullanamıyorum en önemlisi bunun için ne yapmam gerekiyor ana üniteyi degiştirsem bunlara uyum saglayan varmıdır aracın orjn cd çalara servis 1500 ytlden filan bahsediyor tabi alınacak gibi degil bunun ikinci elinide bulmak mümkün degil ...Yardım ve önerilerinizi bekliyorum... (Araç 2000 clio rxt)
__________________ [color="DarkRed"] |
| | |
| | #2 |
| artı_caraudio | Re: ana ünitelerde alt ekran çıkışı
bıldıgım kadarıyla yok
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #4 |
| Aktif Üye | Re: ana ünitelerde alt ekran çıkışı
ekran için yapcak bişey yok malesef servistende o fiyata teyp asla alınmaz o paraya set düzülür arabaya boşver ekran göstermeyi versin no_13 dediği gibi ekran takabilirsin mesela yada bakmamaya çalışcaksın en üzücüsüde kumanda olayı gerçi ama yapcak bişey yk
|
| | |
| | #5 |
| renaultsport | Re: ana ünitelerde alt ekran çıkışı
o yandaki kolu da... o ekranı dak ullanabileceğin çalar var.. alpine in miydi acaba.. hatırlamıorum tam... ama var... sony nin deo labilir tam emin değilim... |
| | |
| | #6 |
| AKTİF ÜYE | Re: ana ünitelerde alt ekran çıkışı
aslında üniteyi almadan önce baya araştırdım ama birtürlü olumlu sonuç alamadım ya bizim buradakiler ugraşmak istemediler yada bu işten pek anlamıyorlar ekran olayı tamamda oraya lcd nasıl takacaz cliocular bilir kesmek filan gerekir heralde araca da zarar vermek istemiyorum kumandada ayrı bir dert eger bunları kullanacagım ana ünite varsa clioGT yardımcı olursan sevinirim çünki bu ünitelerin açıklamasında böyle bişey yazmıyo satan adamada sordugunda bakıyor öyle ne diyor bu diye...
__________________ [color="DarkRed"] |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 26
| Re: ana ünitelerde alt ekran çıkışı
alpine üst serilerinde ekran ve kumanda bağlantı aparatları var, 180 YTL fiyatı var. saygılar
__________________ 106 GTI satıp 206HDI alan bahtsız fakir... kahrolsun benzin fiyatları.. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|