"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| MatraX - I see you. |
Benim şöyle bir problemim war ve henüz çözen bir usta bulamadım. 1. Kenwood teybim war. Bu teypte ses 20 değerinin geçtikten sonra anormal derecede cazırtılar geliyor. Bu cazırtılar teypte yok. Anteni değiştirdik yada teybin hemen arkasından bağımsız bir antenle değiştirdik giderilmedi. 2. Anfi bağlantısı yaptıktan sonrada sürekli bir ince tiz ses arka planda var. Bu ses motor devri ile orantılı olarak artıyor yada azalıyor. Bu konularla ilgili önerisi olan war mı? Tşk.
__________________ MatraX Honda CRV 2.0ie ES 2004 - I love this car. |
| | |
| | #2 |
| F0RUM ÖZEL SORUNLUSU | Re: Amfiden motor sesi gelirse
aslında pek anfi bağlamasından falan anlamam ama teyplerde elektrik bağlantısında canlı uca (+) bir filtre bağlanıyor bilmiyorum senin bağlantılar arasında filtre varmı. böyle ufak kare bir kutudur. Arkadaşımda vardı motor sesi geliyordu Filtre bağlayınca geçmişti.
__________________ Aptalca Hayaller Peşinde Koşmayan Bir Kalp Gösterin, Ben De Size Mutlu Bir İnsan Göstereyim. |
| | |
| | #4 |
| MatraX - I see you. | Re: Amfiden motor sesi gelirse
Parazit önleyici nedir ve nereden bulabilirm. iyatı hakkında bilginiz var mı?
__________________ MatraX Honda CRV 2.0ie ES 2004 - I love this car. |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-06-2004 Yaş: 23
| Re: Amfiden motor sesi gelirse
arkadaşım amfinin akım kabloları ile sinyal kabloları aynı hatta ise bu poroblem olur yada sinyal kabloları arabanın elektonik bir yerinden beyin vs... buralaraa yakın bir yerden geçmiş ise gene aynı problem oluşur.
__________________ www.caraudioturkey.com |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| inanç Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
| Re: Amfiden motor sesi gelirse
anfinin altına hiç kolon veya sub kablosu girmişmi ona bir bak..
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 33
| Re: Amfiden motor sesi gelirse ewet..ampli.nin güç kablolarını hop. kablolarından olabildiğince uzaklaştırman gerek.. bendede aynı problem vardı bu şekilde çözdüm.. |
| | |
| | #9 |
| Aktif Üye | Re: Amfiden motor sesi gelirse
Galiba bu bütün tempralarda olan bir sorun bizim tempradada vardı o ses..
__________________ Bu sensiz gecelerde uykular haram bana, Bakamam aynalara aynalar düşman bana, Ağlamışım gülmüşüm dertten derde düşmüşüm, Sensizim sürgünlerde ne acılar görmüşüm. |
| | |
| | #10 |
| ToNmAiStEr | Re: Amfiden motor sesi gelirse
anfın eskı ıse bu olur ve anca fıltre ıle duzelır ama yenı ıse sunları kontrol et akuden anfıye tek olarak enaz 8mm veya 10mm lık cok damarlı kablo cekılmısmı ewt ıse rca (anfı ) kablolarının kalınlıgı onlar ınce olmasın buda ewt ıse -kablosununda 6mmveya 8mm olması gerekır ayrıca bunu en kısa yere baglamalısın msl anfı koltuk altında ıse koltugun vıdasına buda olmadıysa bujı kablolarınındandır bunun ne alakası var dersen bende anlamadım ama arkadasın arabada bundandı hıc bırı olmadıysa suzucu (fıltre) almalısın
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|