Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 18-01-2006, 10:06   #11
TYR
Supervisor

TYR - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Re: Amfi & Subwoofer ?

Akümüz 55 amper arkadaşlar.

25 cm olanı : 135 YTL
30 cm olanı : 170 YTL
Arada cok büyük fiyat farkı yok. Bagaj için 25 cm düsündük. Ama yok kesinlikle 30 cm
alınmalı derseniz onu alırız

Birde portlu ve normal kutu arasındaki fark nedir ?

Eski 18-01-2006, 12:13   #12
Team audi

ahmetakgun - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi TYR

Arada cok büyük fiyat farkı yok. Bagaj için 25 cm düsündük. Ama yok kesinlikle 30 cm

merhaba

oncelıkle dırek 30 cm alın derım bana göre 25 lıklerın yapılma amacı cıft kullanmak ıcın tek degıl

30cmlık rms degerı yuksek bır sub ısınızı rahatlıkla gorur

portlu portsuz hıkayesıde sudur

portlu yanı hava delıklı kabındır ve hacım olarak portsuzunneredeyse 2 katıdır ozellıgı havayı sıkıstırarak o hava delıgınde guclu bırsekılde woofff laması yanı bas vurması ama bu wooofff portluda bıraz uzun suruyor yanı baslar uzuyor bu bağzı sarkıalrad guzel bağzı sarkılarda ıse cans ıkıcı oluyor

ama benım gıbı sert bas sevıyorsanız ve bagajda yer yoksa portsuz kabın kullanın 30 cm lık subın kabını en az yer kaplayan kabınlerden

ben alamdan once cok ararstırdım forumda bır suru konu actım ama en mantıklısı dınlemek gıdıp bır dınleyın derım ondan sonra alın ben jlaudio tercıh ettım benım kulagıma uygun olan oydu cunku

mesla kamasonık kullana en ıyısı kamsonuk abıder jbl kulana anı sekılde kicker kullananda herkez kendı sıstemını över cunku kendı tercıhıdır

ahmetakgun Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Reklam
Eski 18-01-2006, 12:17   #13
Team audi

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi TYR

merhaba

oncelıkle dırek 30 cm alın derım bana göre 25 lıklerın yapılma amacı cıft kullanmak ıcın tek degıl

30cmlık rms degerı yuksek bır sub ısınızı rahatlıkla gorur

portlu portsuz hıkayesıde sudur

portlu yanı hava delıklı kabındır ve hacım olarak portsuzunneredeyse 2 katıdır ozellıgı havayı sıkıstırarak o hava delıgınde guclu bırsekılde woofff laması yanı bas vurması ama bu wooofff portluda bıraz uzun suruyor yanı baslar uzuyor bu bağzı sarkıalrad guzel bağzı sarkılarda ıse cans ıkıcı oluyor

ama benım gıbı sert bas sevıyorsanız ve bagajda yer yoksa portsuz kabın kullanın 30 cm lık subın kabını en az yer kaplayan kabınlerden

ben alamdan once cok ararstırdım forumda bır suru konu actım ama en mantıklısı dınlemek gıdıp bır dınleyın derım ondan sonra alın ben jlaudio tercıh ettım benım kulagıma uygun olan oydu cunku

mesla kamasonık kullana en ıyısı kamsonuk abıder jbl kulanan aynı sekılde kicker kullananda herkez kendı sıstemını över cunku kendı tercıhıdır

Eski 18-01-2006, 13:23   #14
pro skater ツ

TNtuning - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: mondeo

TYR dediğin gibi bi sistem yapılabilir, ama araba sedan ise kesinlikle en az 30 luk bass al. bu amfi JBL gt4 serisine rahatlıkla yeter, diğer ekipmanların orjinal olmasından dolayı yükses seslerde mid ve tizler yatersiz kalacaktır ama çok fazla bi değişmede olmaz, aküyü dert etme arkadaşlarında dediği gibi bu sisteme akü rahat rahat yeter.

ama tavsiyem, JBL gto 75.4 modelli amfiyi alman (senin verdiğin amfinin 4 kanallı olanı) ve 30 luk bassın yanında kapı hoparlörlerinide componentlerle değiştirmendir. bu şekilde çok daha keyifli bi sisteme sahip olursun. component te de tavsiyem "infinity"

TNtuning Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-01-2006, 13:30   #15
pro skater ツ

TNtuning - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: mondeo

port; ahmet akgün ün açıkladığı gibi kabine hava çıkışı verilerek bass seslerinin daha derinden, uzun ve birazcık daha yumuşak olmasını sağlar. portsuz yani kapalı kutularda bass sesi GÜM GÜM diye gelir portluda ise GÜÜMMMMM GÜÜMMMMM diye

TNtuning Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 18-01-2006, 13:36   #16
Team audi

en onemlısı ıse sıstemı yaptırdıgım gun bır sarkıyı basında sonuan dınleyemedım cok rahatsız oldum portsuz oldugu ıcın ama sonradan anfıde ayaryaptırdım portsuz gercek ten cok sağlam vuruyor bası ** adayana bılene hehe

bırde arkacam bırgun pıt dıye dusucekve bennerde dusurdugumu bulamıyıcam sanırım pp

Eski 18-01-2006, 14:27   #17
TYR
Supervisor

TYR - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Cok değerli bilgiler öğrendim...
VtrBoy,barutcu,WRC,brv,NoFear,ahmetakgun ve TNtuning hepinize ayrı ayrı teşekkür
ederim

Peki kabin ve bu ürünleri en uygun maliyetler nerden temin edebiliriz, varmı tavsiye edebileceğiniz
bir yer arkadaşlar ?

Eski 18-01-2006, 14:54   #18
Team audi

ohoo oo ıstemedıgın kadar ozelden mesaj atayım reklam olmasın

Reklam
Eski 21-01-2006, 01:14   #19
artı_caraudio

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

25 degılde 30 cm daha guzel olur bence tam guzel olur eger araban nedır bılmıyorum ama arabanın ıcındekı mıd yeterlı gelıyorsa cok guzel olur 30 cm derım ben

BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR
volkansah Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 21-01-2006, 04:11   #20
The Economist

Otomobil: Auris D-4D

30cm in verdiği ses kesinlikle 25cm ile alakası yok. Onun için 30 cm + MONO anfi al dostum

barutçu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları