"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Supervisor Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 27
| Re: Amfi & Subwoofer ?
Akümüz 55 amper arkadaşlar. 25 cm olanı : 135 YTL 30 cm olanı : 170 YTL Arada cok büyük fiyat farkı yok. Bagaj için 25 cm düsündük. Ama yok kesinlikle 30 cm alınmalı derseniz onu alırız ![]() Birde portlu ve normal kutu arasındaki fark nedir ?
__________________ |
| | |
| | #12 | |
| Team audi Kayıt Tarihi: 21-06-2005 Yaş: 30
| Re: Amfi & Subwoofer ? Alıntı:
merhaba oncelıkle dırek 30 cm alın derım bana göre 25 lıklerın yapılma amacı cıft kullanmak ıcın tek degıl![]() 30cmlık rms degerı yuksek bır sub ısınızı rahatlıkla gorur portlu portsuz hıkayesıde sudur portlu yanı hava delıklı kabındır ve hacım olarak portsuzunneredeyse 2 katıdır ozellıgı havayı sıkıstırarak o hava delıgınde guclu bırsekılde woofff laması yanı bas vurması ama bu wooofff portluda bıraz uzun suruyor yanı baslar uzuyor bu bağzı sarkıalrad guzel bağzı sarkılarda ıse cans ıkıcı oluyorama benım gıbı sert bas sevıyorsanız ve bagajda yer yoksa portsuz kabın kullanın 30 cm lık subın kabını en az yer kaplayan kabınlerden ben alamdan once cok ararstırdım forumda bır suru konu actım ama en mantıklısı dınlemek gıdıp bır dınleyın derım ondan sonra alın ben jlaudio tercıh ettım benım kulagıma uygun olan oydu cunku mesla kamasonık kullana en ıyısı kamsonuk abıder jbl kulana anı sekılde kicker kullananda herkez kendı sıstemını över cunku kendı tercıhıdır | |
| | |
| Reklam |
| | #13 | |
| Re: Amfi & Subwoofer ? Alıntı:
merhaba oncelıkle dırek 30 cm alın derım bana göre 25 lıklerın yapılma amacı cıft kullanmak ıcın tek degıl![]() 30cmlık rms degerı yuksek bır sub ısınızı rahatlıkla gorur portlu portsuz hıkayesıde sudur portlu yanı hava delıklı kabındır ve hacım olarak portsuzunneredeyse 2 katıdır ozellıgı havayı sıkıstırarak o hava delıgınde guclu bırsekılde woofff laması yanı bas vurması ama bu wooofff portluda bıraz uzun suruyor yanı baslar uzuyor bu bağzı sarkıalrad guzel bağzı sarkılarda ıse cans ıkıcı oluyorama benım gıbı sert bas sevıyorsanız ve bagajda yer yoksa portsuz kabın kullanın 30 cm lık subın kabını en az yer kaplayan kabınlerden ben alamdan once cok ararstırdım forumda bır suru konu actım ama en mantıklısı dınlemek gıdıp bır dınleyın derım ondan sonra alın ben jlaudio tercıh ettım benım kulagıma uygun olan oydu cunku mesla kamasonık kullana en ıyısı kamsonuk abıder jbl kulanan aynı sekılde kicker kullananda herkez kendı sıstemını över cunku kendı tercıhıdır | |
| | |
| | #14 |
| pro skater ツ Kayıt Tarihi: 07-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo
TYR dediğin gibi bi sistem yapılabilir, ama araba sedan ise kesinlikle en az 30 luk bass al. bu amfi JBL gt4 serisine rahatlıkla yeter, diğer ekipmanların orjinal olmasından dolayı yükses seslerde mid ve tizler yatersiz kalacaktır ama çok fazla bi değişmede olmaz, aküyü dert etme arkadaşlarında dediği gibi bu sisteme akü rahat rahat yeter. ama tavsiyem, JBL gto 75.4 modelli amfiyi alman (senin verdiğin amfinin 4 kanallı olanı) ve 30 luk bassın yanında kapı hoparlörlerinide componentlerle değiştirmendir. bu şekilde çok daha keyifli bi sisteme sahip olursun. component te de tavsiyem "infinity" |
| | |
| | #15 |
| pro skater ツ Kayıt Tarihi: 07-09-2004 Şehir: Bolu Yaş: 24 Otomobil: mondeo
port; ahmet akgün ün açıkladığı gibi kabine hava çıkışı verilerek bass seslerinin daha derinden, uzun ve birazcık daha yumuşak olmasını sağlar. portsuz yani kapalı kutularda bass sesi GÜM GÜM diye gelir portluda ise GÜÜMMMMM GÜÜMMMMM diye |
| | |
| | #16 |
en onemlısı ıse sıstemı yaptırdıgım gun ![]() bır sarkıyı basında sonuan dınleyemedım cok rahatsız oldum portsuz oldugu ıcın ama sonradan anfıde ayaryaptırdım portsuz gercek ten cok sağlam vuruyor bası ** adayana bılene hehe bırde arkacam bırgun pıt dıye dusucekve bennerde dusurdugumu bulamıyıcam sanırım pp |
| | |
| | #17 |
| Supervisor Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 27
Cok değerli bilgiler öğrendim... VtrBoy,barutcu,WRC,brv,NoFear,ahmetakgun ve TNtuning hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ![]() Peki kabin ve bu ürünleri en uygun maliyetler nerden temin edebiliriz, varmı tavsiye edebileceğiniz bir yer arkadaşlar ?
__________________ |
| | |
| | #18 |
ohoo oo ıstemedıgın kadar ozelden mesaj atayım reklam olmasın |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| artı_caraudio | Re: Amfi & Subwoofer ?
25 degılde 30 cm daha guzel olur bence tam guzel olur eger araban nedır bılmıyorum ama arabanın ıcındekı mıd yeterlı gelıyorsa cok guzel olur 30 cm derım ben
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #20 |
| The Economist Kayıt Tarihi: 14-04-2005 Şehir: 35 Yaş: 25 Otomobil: Auris D-4D
30cm in verdiği ses kesinlikle 25cm ile alakası yok. Onun için 30 cm + MONO anfi al dostum |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|