"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Supervisor Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 27
|
Arkadaşlar sormak istediğim 2 soru var, 1.Mevcut ses sistemine dokunmadan artı olarak JBL GTO-75.2 Amfi ve JBL GT4-10 Subwoofer kullanmak istiyoruz. (Başka bişey kullanılmayacak,hoparlör,tweeter vs..) Bu iki ürünün performansı ve birbirine yeterliliği konusunda neler söyleyebilirsiniz ve tavsiye edermisiniz. 2.Mevcut Akü ile kullanıldığı zaman aracın elektrik sisteminde bir problem oluştururmu ? GTO-75.2 ![]() Teknik bilgi ve Fiyat için klikleyiniz GT4-10 ![]() Teknik bilgi ve Fiyat için klikleyiniz
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Bansızz Üye.. Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 22
| Re: Amfi & Subwoofer ?
250 rmslik güç için aküye fln gereke yok dert etme ben 1000 rmslik sistem için capasitörle idare etmeyi düşünüyorum.amfin fena değil ama bence 25 lik yerine 30 luk sub al son performans çalarsın.iyi ikili
|
| | |
| | #3 |
| The Economist Kayıt Tarihi: 14-04-2005 Şehir: 35 Yaş: 25 Otomobil: Auris D-4D
Açıkçası bu anfi bu bass için biraz fazla. Ama uyum dersen sağlar. Yani benim düşüncem MONO bi anfi almandan yana olcaktır. Bunun içinde aynı bassı ben mono sierra da kullanıyorum onu tavsiye ederim. Ama bu haliylede alabilceğin son performansı alırsın bassdan. Ama gereksiz maddiyat olur gibi geliyor. Daha sonradan geliştiririm belki biraz bu anfiyi comp., coax. ... kullanırım diyosan al. Ama yok sadece bass koycam diyosanda mono almanı şiddetle tavsiye ederim. JBL inde modeli mevcut monoda |
| | |
| | #4 |
| Bansızz Üye.. Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 22
zate 290 rms veremicekki fazla olsun |
| | |
| | #5 |
| The Economist Kayıt Tarihi: 14-04-2005 Şehir: 35 Yaş: 25 Otomobil: Auris D-4D
Anfinin değerleri Rms @ 2 Ohm : 2x145W Yani bu bizde Rms @2 Ohm : 1x290W olcak ------ Bass ise: RMS : 250W ------ Bu anfi, bu bass için fazla değil mi yani? 40W RMS fazla + ayrıca kime sorarsan burda sana söyliyecektir ki tek bir bass için herzaman ideali MONO ANFİDİR. 250W RMS veren MONO bi anfi olması bence İLK DEDİĞİM gibi idealidir |
| | |
| | #6 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 28
mevcut akünün amperi düşükse bir zaman sonra ölür akü ve mesela rölantide yükses bassla müzik dinlerken farlarında iç ışıklarında fln böle voltaj gidip geliomuş gibi olur amma anlattım ha |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Coop ft Dragger;ban song Kayıt Tarihi: 04-07-2005 Yaş: 24
bass ın 30 cm liği var bence çok memnunum kutuyu portlu ve biraz büyük yap çok güzel ses veriri....
|
| | |
| | #8 |
| inanç Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
iyide bass 4 Ohm 25cm lik bass kullanılmak istemiş. 30cm kullanılmak istese 12 seçilirdi değilmi. demekki bagajda en düşük ölçülerde ve ortalama performans bir bass kullanılmak isteniyor. 25cmde bana sorarsan hemen hemen aynı paralara JL Audio ya bak derim. Forumdan Ahmet Akgün abim kendi orjinal tesisatına kurmuş ve ciddi güzel ses veriyor. nick ahmetakgün
__________________ Mesajı son düzenleyen RedSun : 18-01-2006 - 05:38 |
| | |
| | #9 |
| inanç Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
bu arada illaki JBL sistem olsun dersen eğer o anfi o woofera biçilmiş kaftandır. Pişman olmazsın. Ama orjinal bir kutuda kullanmak lazım max performans için..
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Coop ft Dragger;ban song Kayıt Tarihi: 04-07-2005 Yaş: 24
sanki adamın kafasına silah dayadık 30 cm al dedik sadece bende bu var memnunum diyorum aynı marka aynı seri bi ürün... http://www.otomuzikmarket.com/showProd.asp?ProdId=1806 linkten de görüldüğü üzere o da 4ohm... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|