"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| SiYaH DaVşAn Kayıt Tarihi: 13-01-2005 Yaş: 24
|
arkadaslar amerikadan dvd oynatıcı getircektim arac için fakat bıkac tanıdıgım dvd formatı farklı fln dıo,boyle bi durum varmı cok merak ettim,sonra teybi alınca elimizde patlamasın |
| | |
| | #2 |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: BMW 650i - Audi S4 Cabriolet
| Re: Amerikadan dvd player
ilk olarak Dvd region farklı, birde Amerikada NTSC formatı kullanılmaktadır. Buda ayrı bir sorun yaratabilir.
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. |
| | |
| | #3 |
| usdm wrx | Re: Amerikadan dvd player
bıldıgım yok ole bı olay
__________________ Mustafa DEMİRÖZ No Dragstrip = No Levy |
| | |
| | #4 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-03-2005 Yaş: 32
amerikada farkli kod kullanilir ve Türkiyedeki DVD'ler izlenmez,fakat codefree cihaz getirtirsen sorun olmaz.getirtecegin cihazin özelliklerine internetten bak Codefree olunca zaten belirtiliyor eger hicbirsey yazmiyorsa bilki kodludur.Pal ve Ntsc sistemi sorun olmaz cünkü arabalarda kullanabilecegin monitörlerin cogu Pal ve Ntsc sistemini otomatik tanir.yinede ekran alirken dikkat etmen lazim Pal/NTSC ikisinide destekliyenden al.
|
| | |
| | #5 |
| SiYaH DaVşAn Kayıt Tarihi: 13-01-2005 Yaş: 24
abi tırstım ya 700 dolar para az bişey de değil,dvd formatı farklı olusa valla satmaya kalksam parada etmez.valla teyip ii sakatta olmazsa anfi ile bas getirtmek en güzeli kendi arabamdakileri satarım amerikdan saglam bi anfi ile bas iş cozulur,teybide yurdumuzdan alalım vergisini odeye odeye |
| | |
| | #6 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-07-2005 Yaş: 32
gerçekte çok dvd player değişik formatlar kullandığı doğru ama bu daha çok evde kaydettiğimiz dvd ler için geçerli orjinal dvd ler için değil ....
__________________ BENİM YARADILIŞIMDA BİR FEVKALADELİK VARSA ODA TÜRKLÜĞÜMDENDİR.... M.KEMAL ATATÜRK. |
| | |
| Reklam |
| | #7 | |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
| Re: Amerikadan dvd player Alıntı:
Ama artık çoğu makina tüm regionları okuyacak şekilde ayarlanıyor...
__________________ Team VW | |
| | |
| | #8 | |
| Cem the NAFTALIN SLAYER Kayıt Tarihi: 21-10-2004 Yaş: 38
Ona gore frame/sn. ile renk ve boyutlar degisik oluyor. | |
| | |
| | #9 | |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: BMW 650i - Audi S4 Cabriolet
nereye videoydu..ahanda Cem abim yazmış ispatı
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. | |
| | |
| | #10 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 23-05-2004 Yaş: 24
700 dolar bence çok fazla 650 dolara pionner war canavar gibi.eminimki bir çok özelliği wardır ama işi sağlama almak lazım sakata gelme sonra...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|