"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 22-05-2008 Şehir: Usa Otomobil: Audi a4 1.8 turbo&quattro
| Ebay den alindiginda gumruge takilma ihtimali yuzde bin.....
|
| | |
| | #12 |
| AOVGFG Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 29 Otomobil: uçar gider
|
ABD'den gelen radyo ile çift rakamlı radyoları dinleyemezsin. tek sayılarla ilerler frekans.
|
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| VeeeFeee |
Merhaba, kendi aracımdan cıkarttıgım alpine indash iva d 310r ve aynı zamanda kafalıklardan cıkarttıgım touchscreen 2 adet ekran var elimde.. teyp kesinlikle sorunsuz ciziksiz tertemizdir.. aracımı sattıgım için söktüm üzerinden.. orjinal alpine tv tuner ile beraber 1700 YTL tme 770 kafalık ekranlarıyla beraber istersen 2700 ytl ye verecegim 05359872281 den bana ulaşabilirsin.. Emre COLAKOGLU
__________________ 34COL42 3.20td M ![]() |
| | |
| | #14 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Walla boyle bırseyı bı tanıdık aracılıgıyla getırtmen cok daha ıyı olur. ayrıca. Ve hatta orda kutusu acılmıs olanlar var magazada cıddı sekılde daha ucuza gelıyor. amerikadayken bı abımın camarosuna almıstık alpine ve fiyata ınanamamıstım. a4 audi isimli arkadas ıkı hafta ıcınde amerıkadan gelıcegını soyluyor onun bı konus bence. |
| | |
| | #15 |
| MakaSter ;) Kayıt Tarihi: 27-05-2005 Şehir: iZMr Yaş: 23
|
bu arada ürünün arızalı cıkma durumunda sen ciddi orun yaşarsın.. kimi nerden bulup deneyeceksin serwis garantiside olmuyo bildiğim kadarıyla...
__________________ ______________________________________ 5500rpm den sonra 1.4is durur VTi başlar... |
| | |
| | #16 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 03-09-2008 Şehir: Istanbul Otomobil: Honda Civic
|
Hocam ben 2 gun once bozdum kafayi siparisi verdim. Burda arastirdim, nerdeyse ikinci elde o kadara satiliyor. $1015 a anlastim, icim sizlamiyor degil dusundukce, ama taktirinca bir soguk su icerim uzerine. Garantisini bende 2 defa sordum, israrla eger garanti kapsaminda bir sorun olursa ucretsiz Amerika yaptiracaklarini belirtiyorlar. cift rakamli kanallar cok problem olmayacak, mp3 varken kim dinler power fm mi ![]() 10 gun icinde bende olacak, gelir gelmez taktiricam, fotolarini buraya koyacagim. Tum fikir veren arkadaslara cok tesekkurler. Saygilar |
| | |
| | #17 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 01-08-2007
|
Bende bu siteden alışveriş yapmayı düşünüyorum. Sonucu ve memnuniyetinizi bildirirseniz sevinirim.
|
| | |
| | #18 |
|
Hey yavrum beee, sonunda bayramdan onceye yetisti taktirmam, alet super beyler. Alpine dedikleri kadar var, beklememe degmis...! Ipod u bagladim, hersey cok iyi calisiyor. Ilgilenen arkadaslara tesekkurler. Resmi koymaya calisiyorum, umarim cikar |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| freedomm22 |
hayırlı uğrlu olsn, iyi günlerde kullan ![]() toplamda kaça mal oldu kargo falan... |
| | |
| | #20 |
| Sagol hocam. Valla bana ilk verdikleri fiyat tekligi $980 + 45 YTL idi. 25 ytl kapora yatirdim, son toplamimdan 10 dolarlik bir indirim daha yaptilar, kisaca 970 dolar ve 45 ytl ye gelmis oldu. Alpine icin cok arastirdim ama degdi vallahi...!
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|