Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 06-09-2008, 23:25   #1
Junior Member

Subaru WRX - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Honda Civic
Amerikadan alpine siparisi ?

Arkadaslar selam,

Yeni kesfettigim bir sayfadan alpine veya Clarion siparisi verecegim, acaba Sale Fashion New York - Amerikadan AlisVeris Sayfaniz hic siparis veren oldu mu? Birde sizce bana sunduklari fiyatlar uygun mu?

Bana teklif ettikleri fiyatlar:

Clarion VRX785BT $600
Servis ucretleri, gumruk $120
Turkiye kargosu $75
Toplam odeyecegim tutar adresime teslimat $795 + 45 YTL

Eger paraya kiyarsam, Alpine da alabilirim onun maliyeti de:

Alpine IVA-D106 $742
Servis ucretleri, gumruk $149
Turkiye kargosu $89
Toplam odeyecegim tutar adresime teslimat $980 + 45 YTL

kisacasi cebimden cikacak para Clarion VRX785BT icin $869
Alpine icinde $1018

Bu receiverlari alan, kullanan arkadaslar varsa lutfen goruslerini bildirsinler. Siparisi verecegim, ama bir turlu karar veremiyorum. En azindan simdi 2 ye indirdim. Biliyorum Alpine daha iyi ama, bir turlu karar veremiyorum. Veya bu fiyatlardan daha asagiya Turkiye den alabilicegim yer varsa yerin telefonunu veya adresinide lutfen yazin. Tesekkurler...

Subaru WRX Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-09-2008, 00:00   #2
Member

Otomobil: Audi a4 1.8 turbo&quattro
Gumrukte cok basin agrir,hic bulasma derim....Bir arkadasima yollamistim takilmisti oradan biliyorum.

Iki hafta icnde Amerika'dan TR'ye donuyorum.Ozel mesaj ile irtibata gecebilirsin..

audi a4 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-09-2008, 10:09   #3
Junior Member

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi audi a4 Mesajı Göster
Gumrukte cok basin agrir,hic bulasma derim....Bir arkadasima yollamistim takilmisti oradan biliyorum.

Iki hafta icnde Amerika'dan TR'ye donuyorum.Ozel mesaj ile irtibata gecebilirsin..
Selam. Bana verilen fiyatlarin icinde gumrukte var. Salefashion araciligi ile siparis veriyorum, onlar bana kapima teslim fiyati verdiler, bende sordum gumruk olup olmadigini fiyatin icinde, gumruk odemesi bu fiaytlarin icindeymis. Yoksa dedigin gibi siparis astarindan pahaliya gelir.

Fiyatlari uygun derseniz hemen alacagim, Avrupa yakasinda en ucuz muzik sistemi satan tesisatci bilen var mi? Fiyatlari onlardan soracagim birde.

Peki sen bana Alpine IVA-D106 kaca getirebilirsin? Odemesini nasil yapariz gelince?

Eski 07-09-2008, 12:06   #4
Member

Anlamadigim karsi taraf gumruk icinde nasil fiyat veriyor?

Gumruk TR'yi baglayan bir olaydir Amerika'yi degil...Arti olarak odenecek gumruk vergisini nereden nasil biliyorlar??

Hevesini kirmak istemem ama bana pek saglikli bir alisveris (olacakmis) gibi gelmiyor.

Eski 07-09-2008, 19:37   #5
MakaSter ;)

Ukala_Boy - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Alıntı:

Gumruk TR'yi baglayan bir olaydir Amerika'yi degil...Arti olarak odenecek gumruk vergisini nereden nasil biliyorlar??

Hevesini kirmak istemem ama bana pek saglikli bir alisveris (olacakmis) gibi gelmiyor.
Vip sistemde senin seçtiğin ürün istanbul bürolarına geliyo.. bürodan senin adrese kargolanio.. yani gümrükle istanbul büro uğraşıyo..

Eski 07-09-2008, 23:33   #6
The Firestarter

Otomobil: VW
valla ben pioneer mp3 getirtmiştim amerikadan buranın 1/4 fiyatına gelmişti ayrıca gümrükle falan uğraşmadım arkadaşa telefon ettimTR ye gelirken çantasına attı geldi hiç de bir problem falan çıkmadı yani sadece radyosu pek uygun değil o kadar çekiyor ama bazı yerleri çekmiyor zaten genelde mp3 dinliyorum eğer senin de varsa öyle tanıdık falan daha rahat olur getirtmek

fozbas Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-09-2008, 02:57   #7
Junior Member

Alıntı:

Aynen ukala_boy un dedigi gibi, tum islemleri onlar yapiyor. Bana adresime teslimat garantisi fiyati verdiler, eger sorun olursa zaten senden odeme almiyorlarmis. Beni daha cok dusurduren, acaba fiyati uygun mu? Turkiye de eger daha ucuza satiliyorsa, kelle olmayayim sonra.

Eski 08-09-2008, 20:01   #8
Member

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi Subaru WRX Mesajı Göster
Aynen ukala_boy un dedigi gibi, tum islemleri onlar yapiyor. Bana adresime teslimat garantisi fiyati verdiler, eger sorun olursa zaten senden odeme almiyorlarmis. Beni daha cok dusurduren, acaba fiyati uygun mu? Turkiye de eger daha ucuza satiliyorsa, kelle olmayayim sonra.
TR'de sacma sapan indashler icin bile yuksek meblaglar istenirken ALpine indashi bahsettigin fiyata bulmak ikinci el bile olsa cok ama cok zor...Eger sorun cikarsa para iade garantisi veriyorlarsa al derim ben.
Ayrica arkadaslarin belirttigi gibi aldigin teypte radyo sorunu yasayacaksin.Amerika ile Turkiye radyo frekanslari farkli...Ornegin 106.0 (istanbul fm galiba) Amerika'dan aldigin teypte anca 105.9 yada 106.1 olarak dinleyebilirsin...

Eski 09-09-2008, 01:10   #9
GermanCarFan

blackjack - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Bütün radyoları dinleyemezsin bu bir...

İkincisi bu firmaya ne kadar güveniyorsun bilmiyorum fakat ben olsam güvenmezdim, eşin dostun varsa atsın bavula getirsin...

Nakliyesi saymasak bile gümrük+KDV+TRT vergisi ödenecek, bu vatandaşlar bu işlemleri yapmadan resmi ithalat yapamazlar...Bu işlemleri de tekil olarak yaparlarsa burada sıfır aldığından pahalıya gelir...

Ha bavul ticareti yapıyordur, malları kaçak sokuyordur onu bilemem de yine ne kadar güvenilir sorusu akla geliyor...

Eski 10-09-2008, 01:20   #10
artı_caraudio

Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder
valla net uzerınden ebay dan baskasına guvenmem ben

BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR
volkansah Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları