"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 03-09-2008 Şehir: Istanbul Otomobil: Honda Civic
| Amerikadan alpine siparisi ?
Arkadaslar selam, Yeni kesfettigim bir sayfadan alpine veya Clarion siparisi verecegim, acaba Sale Fashion New York - Amerikadan AlisVeris Sayfaniz hic siparis veren oldu mu? Birde sizce bana sunduklari fiyatlar uygun mu? Bana teklif ettikleri fiyatlar: Clarion VRX785BT $600 Servis ucretleri, gumruk $120 Turkiye kargosu $75 Toplam odeyecegim tutar adresime teslimat $795 + 45 YTL Eger paraya kiyarsam, Alpine da alabilirim onun maliyeti de: Alpine IVA-D106 $742 Servis ucretleri, gumruk $149 Turkiye kargosu $89 Toplam odeyecegim tutar adresime teslimat $980 + 45 YTL kisacasi cebimden cikacak para Clarion VRX785BT icin $869 Alpine icinde $1018 Bu receiverlari alan, kullanan arkadaslar varsa lutfen goruslerini bildirsinler. Siparisi verecegim, ama bir turlu karar veremiyorum. En azindan simdi 2 ye indirdim. Biliyorum Alpine daha iyi ama, bir turlu karar veremiyorum. Veya bu fiyatlardan daha asagiya Turkiye den alabilicegim yer varsa yerin telefonunu veya adresinide lutfen yazin. Tesekkurler... |
| | |
| | #2 |
| Member Kayıt Tarihi: 22-05-2008 Şehir: Usa Otomobil: Audi a4 1.8 turbo&quattro
|
Gumrukte cok basin agrir,hic bulasma derim....Bir arkadasima yollamistim takilmisti oradan biliyorum. Iki hafta icnde Amerika'dan TR'ye donuyorum.Ozel mesaj ile irtibata gecebilirsin.. |
| | |
| | #3 | |
| Alıntı:
Fiyatlari uygun derseniz hemen alacagim, Avrupa yakasinda en ucuz muzik sistemi satan tesisatci bilen var mi? Fiyatlari onlardan soracagim birde. Peki sen bana Alpine IVA-D106 kaca getirebilirsin? Odemesini nasil yapariz gelince? | |
| | |
| | #4 |
| Member Kayıt Tarihi: 22-05-2008 Şehir: Usa Otomobil: Audi a4 1.8 turbo&quattro
|
Anlamadigim karsi taraf gumruk icinde nasil fiyat veriyor? Gumruk TR'yi baglayan bir olaydir Amerika'yi degil...Arti olarak odenecek gumruk vergisini nereden nasil biliyorlar?? Hevesini kirmak istemem ama bana pek saglikli bir alisveris (olacakmis) gibi gelmiyor. |
| | |
| | #5 | |
| MakaSter ;) Kayıt Tarihi: 27-05-2005 Şehir: iZMr Yaş: 23
| Alıntı:
__________________ ______________________________________ 5500rpm den sonra 1.4is durur VTi başlar... | |
| | |
| | #6 |
| The Firestarter Kayıt Tarihi: 24-03-2008 Şehir: ANKARA Otomobil: VW
|
valla ben pioneer mp3 getirtmiştim amerikadan buranın 1/4 fiyatına gelmişti ayrıca gümrükle falan uğraşmadım arkadaşa telefon ettimTR ye gelirken çantasına attı geldi hiç de bir problem falan çıkmadı yani sadece radyosu pek uygun değil o kadar çekiyor ama bazı yerleri çekmiyor zaten genelde mp3 dinliyorum eğer senin de varsa öyle tanıdık falan daha rahat olur getirtmek
|
| | |
| | #7 | |
| Alıntı:
| |
| | |
| | #8 | |
| Alıntı:
Ayrica arkadaslarin belirttigi gibi aldigin teypte radyo sorunu yasayacaksin.Amerika ile Turkiye radyo frekanslari farkli...Ornegin 106.0 (istanbul fm galiba) Amerika'dan aldigin teypte anca 105.9 yada 106.1 olarak dinleyebilirsin... | |
| | |
| | #9 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Bütün radyoları dinleyemezsin bu bir... İkincisi bu firmaya ne kadar güveniyorsun bilmiyorum fakat ben olsam güvenmezdim, eşin dostun varsa atsın bavula getirsin... Nakliyesi saymasak bile gümrük+KDV+TRT vergisi ödenecek, bu vatandaşlar bu işlemleri yapmadan resmi ithalat yapamazlar...Bu işlemleri de tekil olarak yaparlarsa burada sıfır aldığından pahalıya gelir... Ha bavul ticareti yapıyordur, malları kaçak sokuyordur onu bilemem de yine ne kadar güvenilir sorusu akla geliyor...
__________________ Team VW |
| | |
| | #10 |
| artı_caraudio |
valla net uzerınden ebay dan baskasına guvenmem ben
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|