"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 18-10-2005
| alpine vs pioneer
Merhaba arkadaşlar, amerikadan ana ünite getirteceğim bir arkadaşa ve Alpine 9856 ile Pioneer 6800 arasında kararsız kaldım. Ipod bağlantısı benim için çok önemli ve alpine ın yeni nesil ürünlerinde bu iş çok kolaylaşmış. Fazla da bilgili değilim bu konularda, siz ne önerirsiniz. Fiyatlar neredeyse aynı, 180$ civarında. http://www.alpine-usa.com/en/product...model=CDA-9856 http://www.pioneerelectronics.com/pn...078777,00.html Mesajı son düzenleyen eakbas : 07-01-2007 - 19:44 |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
| Re: alpine vs pioneer
alpine çok güzel... bence alpine al ...pioneer ülkemizde çok demode marka..alpine sıyrılıyo aralarından farkıyla..
|
| | |
| | #3 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
ben alpine nin amplifikatör kalitesini beğeniyorum tonları iyi, pioneerin tonlarını sevmiyorum. ama kulağıma en hoş geleni sony. hem daha ucuz.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #4 |
| Public Relations.. Kayıt Tarihi: 01-05-2006 Yaş: 23 Otomobil: Clio & Saxo
ben olsam alpine alırdım.
__________________ Hedefi olmayan fark yaratamaz.. |
| | |
| | #5 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 18-10-2005
Ben de alpine ı düşünüyorum, hem biraz daha ucuza geliyor ancak pioneer ın 22*4 lük rms çıkışı varken alpine da 18*4, ayrıca pioneerda çok satır ekran falan var. Ses kalitesi alpine ünitelerin hep daha iyi falan diyorlar, bu konuda bilgisi olan var mı? Ayrıca bu 22 ye 18 farkı çok bir şey farkettirir mi?
|
| | |
| | #6 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 15-08-2006
benım sana tavsıyem alpıne alman çünkü bildiğim kadarıyla pıoneer lar artık eskısı kadar kalıtelı değil.ayrıca ankarada oturuyormussun alpine nın bolge mudurluğu falanda ankarada bı problemın olursa sorununu daha çabuk çözersin
|
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Senior Member | Re: alpine vs pioneer helal doğukan katılıyorum söylencek laf yok başka....
|
| | |
| | #8 |
| artı_caraudio | Re: alpine vs pioneer
alpıne dıyomus arkadaslar ...
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|