"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| freedomm22 | alpine teypler nasıl???
alpine cde-9872r nasıl tavsiye eder misiniz? Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Oto Aksesuar | ALPINE CDE-9872R CD / MP3 / WMA / AAC ALICI ÇALAR |
| | |
| | #2 |
| Sessiz..sakin..derinden.. Kayıt Tarihi: 24-12-2007 Şehir: ANK/MLX Yaş: 21 Otomobil: Astra 1.3 CDTI(sedan) | Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Oto Aksesuar | ALPINE IVA-D105R DVD / DivX / CD / MP3 / WMA / AAC MOBİL MEDYA İSTASYONU bende bundan almak istiyorum ama kararsızım 2 milyar jvc yada kenwood un bu tarz modelleri nasıl acaba alpine ye göre.... alpine cok iyi bi marka ama fiyatlar ah fiyatlar...
__________________ |
| | |
| | #3 |
| freedomm22 | Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Oto Aksesuar | ALPINE CDE-9872R CD / MP3 / WMA / AAC ALICI ÇALAR sayfa bu yanlış sayfayı göndermişim |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: Ankara Yaş: 26 Otomobil: Applause |
süper
|
| | |
| | #5 |
| freedomm22 |
valla benim baktığım model ortalamaların içinde pionerle hemen hemen aynı fakat pioneerden kat kat iyi diye düşünüyorm... ama çok kararsızım yanlız jvc den ve kenwood dan iyidir bu aletler eğer imkanın varsa al derim... benim birazdaha bütçem olsa Hepsiburada.com | Akıllı Alışveriş Burada | Oto Aksesuar | ALPINE iDA-X200 DİJİTAL MEDYA ALICISI bunu alırım |
| | |
| | #6 |
| freedomm22 | |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: Ankara Yaş: 26 Otomobil: Applause | sorunun cevabı alpine üniteler süperdir.özellikle uğraşsan bile bozmak için epey vakit harcaman gerekebilir.kullanışlı ve çıkışları hakkını verecek kadar etkildir.alacaksan pioneer ı jvc sini falan düz ovada yer.
|
| | |
| | #8 | |
| freedomm22 | Alıntı:
![]() | |
| | |
| | #9 |
| artı_caraudio |
player fonksyonel bır cıhaz gusel cıhaz alpınee kalıtesıde malum zaten
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #10 |
| freedomm22 |
bu modeli daha uygun bulabileceğim bir yer biliyor musunuz???
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|