"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 |
| Yanlayıcı Kayıt Tarihi: 30-05-2008 Şehir: Türkiye Otomobil: MeganeIIDciDyn.
|
pioneer itavsiye etmem onun yerine kicker:////
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #62 |
| Member Kayıt Tarihi: 29-03-2008
|
bence boşver bunları kicker solo baric l7 al 15" bence süper bende var araba şahin sol çamurluk üzerindeki boyalar şekil aldı bass vura vura ![]() |
| | |
| | #63 |
| LOSER Kayıt Tarihi: 29-01-2008
|
bi kere kicker i 200 ytl ye alsan bile o orjinal kutusundn başka bi kutuda çalmaz sen çalıyo sanırsın ama çalmazz... kicker in orjinal kutularıda 110 $ civarında sen hesapla artıkk
|
| | |
| | #64 |
| Team Lada |
haydaaa bas al bi de kutu al oooo masraflı
|
| | |
| | #65 |
| Member Kayıt Tarihi: 15-04-2008
|
kardeş jbl miş pioneer mış bosver sen... kicker L serisi tuzlu hemde besleyecek amfi ister o daha da tuzlu.... Kicker comp uda bosver.. sen kicker cvr 12 yada cvr15 al.. hem satarken zorlanmazsın zararda etmezsin.. araç bora diyosun 30cm bi wooferda dısarı ses vermesi zor.. benim sana tavsiyem kicker cvr 15 al 38cm...daha önce jbl de pioneer da kullandım cvr15le aralarında dünya fark war. bide litresine göre kabin yaptırırsın.amfinde düzgün olursa bak sen dısarı ne ses veriyo bende 1tane cvr15 war portlu. amfim pioneer gmx944 ve bu amfiyle 2mid tiz 2 pioneer 460watt owal besliyorum. ayrıca woofer baglı cok da güzl bass alıyorum. dısarı da cok güzel veriyo. benim araç clio sedan.. yani benimkininde dısarı ses vermesi cok zor ama cvr15 veriyo yani.
|
| | |
| | #66 |
| tasarım by_elite tunıng Kayıt Tarihi: 04-12-2007 Şehir: istanbul / Avcılar Otomobil: renault
|
5 tane marka tanırım gerisini dinleyemedim JLAUDIO final serisi carlion ( ULTRA MANYAQ Bİ BASS VARR ! ) kicker oval bass kutusu bay genişti sony x - Pld bide pionerr beyler bu aradaa biyasada gerçeğe uygun jbl baslar dolaşıyoo çakmaa dikat edinn sonraa 2 vurmada bobini elinize alırsınızz
__________________ " Renault otomobiller yaratır " araç: megane siyah damalı üstü 1.5 dci |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|