"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #51 | |
| Doqu Kayıt Tarihi: 27-05-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: Vw Bora 1.6 trendline
| Alıntı:
| |
| | |
| | #52 |
| Senior Member |
cadence ust serılere cıkmadıkca tercıh edılmemesı gereken bır marka bence. hele sahibinden.com'a kare bass ilanlarını kicker markasıyla sunan o esse grup a kafadan gıcıgım, yakında sıkayet edıcem. sen ızolasyon yapsan da sallancak bıyerlerı zaten bagaj kapagı vs. ama yaptırmazsan ıgrenc olur emın ol |
| | |
| | #53 |
|
Ya tamam da ona ayrı butce ayarlayamamkı ancak sub-amfi alıcam valla sallanmasın alpıne dusunuyorm tatlı ve kalıtelı muzıkte alpine diyorlar ama burda ses sistemci var hilal elektronık diye oraya mesaj attım 500-600 YTL ye ses sıstemı ıstıyorum diye bakalım cvp ne verıcek ordan alırım olmassa ellerınde varsa oraya taktırırım herseyı
|
| | |
| | #54 |
| Senior Member |
merak etme tek 30 luk basla pek bagaj oynamaz alcaksan al artık yaw cok incikledin çek al bi tanesini artık 500-600ytl ye söyle bişey olur.edison ed804 pioneer deh4050mp kicker es154 jbl 16 cm component , bas+ampliden yana tam takım olsun comp flan daha iyi yok ben sadece bas+mono amp alcam diyosan hertz hx380D Jbl 1201.1 |
| | |
| | #55 | |
| Alıntı:
![]() ![]() ![]() alpine bakıyorum daha da bişi bakmam ztn bende sıkıldım alpine nın orj kabınlıleri var bakıcaz artık caresıne ![]() Yardım Eden Arkadaslara CoOoK TeŞeKkuRLeR.! | |
| | |
| | #56 |
|
Arkadaslar bu alpine mi?? Subwoofer > NEONLU SUB #6431641 - Sahibinden.com Yoksa Pioneer ın bu serısımı ??? Pioneer TS-W307D2 1.200Watt Subwoofer Biri pioneer 400rms Alpine 250RMS ydı galıba |
| | |
| | #57 |
| Senior Member |
ikiside değil kicker es154 |
| | |
| | #58 |
|
Valla kararsız kaldım parayı alıcam yapıcam bıseyler kicker cvr 12 mı olur baska bişeymı olur bılemem kafam iyice karıstı |
| | |
| | #59 |
| Senior Member |
cvr 12 ,pioneer 306C ayarında bi bas.es154 ikisindende iyidir yani |
| | |
| | #60 |
| Team Lada |
senin kafa bayağııı bi karısmıs yaau al bi tanesini taktır ondan sona biz de dinleyelim nasılmış eğer güzelse bizde devamında alırız
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|