"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Doqu Kayıt Tarihi: 27-05-2008 Şehir: İstanbul Otomobil: Vw Bora 1.6 trendline
|
Peki bora da dısarıya ses werme ihtimalı ben o yuzden bakıyorum audıobahn var 400 rms 250 YTL ama bıde beslemesı var |
| | |
| | #22 | ||
| Senior Member | Alıntı:
Semt olarak neredesınız? Sirinevler'de YASAR ELEKTRONIK var, ben orda görmüstüm bisürü alpine bass , hatta o anlattıgım anfılı kutulu falan fılan modelı de orda görmüstüm ilk cok ilginc gelmıstı acaba kendılerımı yaptı falan dıye gırıp alpine ın yurtdısı sıtelerıne falan bakmıstım hakkaten vardı öyle birsey, aktif mi diyorlar öyle birsey bıraz arastırayım bulursam buraya yazarım dedıklerımı edit: type r dedıgım bass bu : Alpine Type-R SWR-1242D 12" Car Subwoofer (500 Watts, 87dB - MPN: SWR1242D) Price Range: $104.61 - $220.00 from 10 Sellers Description: Big and bad and built for heavy-duty sound, Alpine's SWR-1242D 12" subwoofer delivers impact bass that you can hear and feel. Alpine has taken the best features from its previous SWR Series subs and added the hottest technology for ground-p.... Read More Description: Big and bad and built for heavy-duty sound, Alpine's SWR-1242D 12" subwoofer delivers impact bass that you can hear and feel. Alpine has taken the best features from its previous SWR Series subs and added the hottest technology for ground-pounding power and superb accuracy.The pulp cone has been reinforced with Kevlar (the material used in bulletproof vests) for extra rigidity, so it won't buckle under hard play. A rubber surround helps to maximize cone travel for deep bass, while withstanding the decay that can destroy a speaker. Alpine Electronics - Type-R SWR-1242D 12" Car Subwoofer - SWR1242D anfılı falan dedıgım de asagıdakı lınktekınden, bu tarz (anfı+bass) bırden fazla model vardı ancak burda gorunmuyor.Ben sanırım ya hepsiburada.com'da yada gittigidiyor.com'da bu SWD serisine ait bisürü model bulmus idim.: SWD-3000 - Alpine - Europe - Mobile Media Solutions Alıntı:
sedan bı araba bulunca da gelıp dınlıyım begenırsem alıyım falan dıyın o tarz bısey yapın hosunuza gıderse alın cunku hb arabada arkada kesekagıdı patlatsanız sallantı yapıyor Olmadı aracınızla sıstemcıye gıdıp o bass ı bu bass ı denetın, dınlemeden almayın derım. Mesajı son düzenleyen xFTHx : 06-06-2008 - 03:09 | ||
| | |
| | #23 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
|
kicker cvr15 + jbl 601.1 bunları 2. el olarakta bulabilirsin o zaman bayağı ucuza gelir |
| | |
| | #24 |
|
FTH kardesım cvr yı bana aktepe sound da soledı cvr12+sound magus x402 =450 YTL kablo 50 YTL desek 500YTL işçilik le beraber 600YTL yapıcaz bişiler napalım Semt olarakta Seyrantepe deyım |
| | |
| | #25 | |
| Yanlayıcı Kayıt Tarihi: 30-05-2008 Şehir: Türkiye Otomobil: MeganeIIDciDyn.
| Alıntı:
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #26 |
| Senior Member |
audiobahn ın basları yanıyor dikkat et . 2 tane gt5 diyorum sana . 120 kagıt dedim gt5 e.kabinli 300 diyorum düz.bi tane edison ampli alıyosun ed804 mesela.150 miydi neydi.2.el bulunur o paralara.işinide gayet görür.çift bas iyidir her zaman .ben üst seride kullandım alt seri çiftte kullandım çift daha iyi
|
| | |
| | #27 |
|
O zmn gt5 varmı bıldıqın yerde kabınlı amfı sahıbınden.com da war ordan alırm gt5 lerıde hallederz bı yerden baska care yok
|
| | |
| | #28 |
| Senior Member |
Sahıbındne.com'dan alısverıs yapcaksanız get'li yapmaya ozen gösterın eger get'lı yapılmıyorsa ıcınıze sınsın ıncıgını cıncıgını sorun sordurun oyle alın. adam olmayanlar mevcut oralarda
Mesajı son düzenleyen xFTHx : 06-06-2008 - 16:49 |
| | |
| | #29 |
| Saol uyardıqın için
|
| | |
| | #30 |
| Senior Member |
aktepeden bilgi alabilirsin 110 ytl ilanı var sıfır için.2 tane +kabinli yapar heralde bişeyler |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|