"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2006
| Ana ünitite : AVT 966 ındash 7" Lcd Anfiler (3adet) : Jbl 75.4 - Jbl 75.2 - Jbl 1200.1 Mono Sub : Kicker L5 15" Mid : 2 takım İnfinity 6510 (90 rsmx4) Mid : 2 takım focal k1 3 adet filtre 2.0 frad kapasitör 0 awg kablolama stinger. ama bu sisteme akü bulamıyorum. kontak kapalıykan 6-7 dk sonra akülerin gücü bitiyor 60 amper mutlu kullanıyorum.2 adet. hem bagaj hem normal akü.. 72 Amper akü yerine sığmıyor. dinamo direnci 90 amper. öne 60 bagaja 72 koysam olurmu ? Bosch akü önerirmisiniz ? yada ne koysam iyi verim alırım....? |
| | |
| | #2 |
| Team Lada |
90 amper aku al bilader
|
| | |
| | #3 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-06-2005 Yaş: 30
|
stingerin aküleri var 70 amp civarı olabilir .2 adet o akülerden al amper gücü aynı olursa daha iyi olur.
__________________ seti toparladım şimdide araç yok iimi !!!! |
| | |
| | #4 |
| wooferkiller |
kolay gelsin şimdi iki adet akü alman problem değil peki iki aküyü senin şarj dinamon şarj edecekmi bir de o problem var tek akü ile çözelibirsin ama onuda dediğin gibi sığdıramazsın onun yerini arka tarafa taşıman lazım o zamanda çok kalın bir kablo kullanman lazım onun yerine bir şarj dinamosu daha taksan daha iyi olur gibi ama o daha zahmetli bir iş o anfileri ancak çok yüksek depolamalı bir cap ile kullanabilirsin gibi geliyor bana!!
|
| | |
| | #5 |
| artı_caraudio |
ahmete katılıyorum stınger senın sorununu cozer
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #6 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-06-2005 Yaş: 30
| Alıntı:
25 dakika yerine 1 saatte edio. kapasitör ne kadar ii olursa olsun depolama sorununu çözemez. kapaasitör anlık kayıpları dengeler.
__________________ seti toparladım şimdide araç yok iimi !!!! | |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| artı_caraudio | ahmet sekız akuyu nasıl sarz edıyosun standart sarz dınamosuyla nomınal sartlar altında kucagına alman gerekır
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|