Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > ModifiyeM© Com > Oto Müzik ve Görüntüleme Sistemleri

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 01-03-2005, 02:09   #1
(@)(*)BIGBANG(*)(@)

bigbang - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya Yahoo yolu ile mesaj gönder
Exclamation Active Crossover Yardımı...

Ön kapılarda MBQ PCE-216, arkada DSE-216 var. Ampli RF 301X
Ön tarafa MBQ PCE-164 ilave edip 3 yollu yapma düşüncem var.Hatta active crossover ile sürmeyi düşünüyorum.
Ana ünitem Alpine cda-7998r ve 3-way active crossover desteği var. Kullanım kılavuzunda Ön çıkışlardan high-range, arka çıkışlardan mid range , sub çıkışından low range speaker şeklinde bir şema var.
Ön çıkışı tweeter için kullanırsak RF 301X ile sürmeyi düşünüyorum.
Arka çıkışı mid range için kullanırsak RF p4004 alıp sürmeyi düşünüyorum(PCE-216 nın PWE-160ı + DSE-216nın DWE-160ı)
Bu çıkışa PCE-164 için 2nci bir ampli bağlanabilir mi? (RF p2002 düşünüyorum)
Kullanım kılavuzunda 3-way kullanımda frekans bandları low,mid-low,mid-high,high olarak ayrılmış.

Ya da harici bir active crossover mu almam gerekir ?.
Alpine ın PXA-H700 ve H701 diye modelleri var. Bu modelleri cda-7998r ile kullananlar var mı ?. Özelliklerinin çoğu DVD modelleri ile mi çalışıyor yoksa cd-tuner ile kontrol etmek mümkün mü?

Ön,arka ve sub ı active sürmeyi düşünürsek başka active crossover önerileriniz olabilir mi ?

bigbang Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Cevap

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları