"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| (@)(*)BIGBANG(*)(@) |
Ön kapılarda MBQ PCE-216, arkada DSE-216 var. Ampli RF 301X Ön tarafa MBQ PCE-164 ilave edip 3 yollu yapma düşüncem var.Hatta active crossover ile sürmeyi düşünüyorum. Ana ünitem Alpine cda-7998r ve 3-way active crossover desteği var. Kullanım kılavuzunda Ön çıkışlardan high-range, arka çıkışlardan mid range , sub çıkışından low range speaker şeklinde bir şema var. Ön çıkışı tweeter için kullanırsak RF 301X ile sürmeyi düşünüyorum. Arka çıkışı mid range için kullanırsak RF p4004 alıp sürmeyi düşünüyorum(PCE-216 nın PWE-160ı + DSE-216nın DWE-160ı) Bu çıkışa PCE-164 için 2nci bir ampli bağlanabilir mi? (RF p2002 düşünüyorum) Kullanım kılavuzunda 3-way kullanımda frekans bandları low,mid-low,mid-high,high olarak ayrılmış. Ya da harici bir active crossover mu almam gerekir ?. Alpine ın PXA-H700 ve H701 diye modelleri var. Bu modelleri cda-7998r ile kullananlar var mı ?. Özelliklerinin çoğu DVD modelleri ile mi çalışıyor yoksa cd-tuner ile kontrol etmek mümkün mü? Ön,arka ve sub ı active sürmeyi düşünürsek başka active crossover önerileriniz olabilir mi ? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|