"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| inanç Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
| AciLL bir problem!!
beyler merhaba. Bana yurt dışından bir teyp geldi sony 640X kaset çalar. Dayanadım bugün arabaya taktım fakat ilgimi bişey çekti. sadece sağ veya sol kolonu başlayınca ses mükemmel çıkıyor. Fakat 2 kolonu bağlayınca basslar düşüyor. Ama Tek Sol veya sağ çıkışa 2 kolonu bağlayınca bassda bir düşüş olmuyor. Bu neden kaynaklanıyo olabilir?? +,- problemi değil test ettim.
__________________ Mesajı son düzenleyen RedSun : 31-08-2004 - 02:33 |
| | |
| | #2 |
| Senior Member | Re: AciLL bir problem!!
sen ciddimisin yaa? basimiza tas yagacak normalde onun tam tersi olurdu. |
| | |
| | #3 |
| Senior Member | Re: AciLL bir problem!!
bagladigin hoparlorler 8 ohm olmasin?
|
| | |
| | #4 |
| ToNmAiStEr | Re: AciLL bir problem!!
bagantıda hata vardır sen onu en bastan tekrar bagla baglantı yaparken teyıbın acık olsun ona gore sesı kontrol edersın db dusunce kabloların yerlerını degıstır basarılar
|
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-06-2004 Yaş: 23
| Re: AciLL bir problem!!
faz ları kontrol et.balance ayarlarını iyi yap.
__________________ www.caraudioturkey.com |
| | |
| | #6 |
| ..::Street Warrior::.. Kayıt Tarihi: 29-04-2004 Yaş: 23
Abi bana göre 2 hoparlörü bağlayınca iyi ses vermediğine göre ya teyp çıkışları kaldırmıyor ya da hoparlörlerin watt ı yüksek ki 2. daha büyük ihtimal...
__________________ ObiTuaRY_DeaTH` ![]() ..::What a fucking feeling this !! ::.. |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| inanç Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Saitama / Japan Otomobil: Clio Sport | VDA 99
orjinal kolon 8 ohm olurmu? Araç 2000 clio RTA. kablolarda bir sorun yok kontrol ettim. Ama nalyamadım 2 çıkışa bağlayınca neden sesde düşme olduğunu. 2 kolonu tek çıkışa bağlayınca mükemmel ses veriyor.
__________________ |
| | |
| | #8 |
| ToNmAiStEr | Re: AciLL bir problem!!
8 ohm sanırım arabalarda kullanılamaz 8 ohmlar dıs mekanlar ıcındır buyuk olasılıkla senın teyıbın2 cıkıs ve kaldırmıyor
|
| | |
| | #9 |
| Member Kayıt Tarihi: 09-05-2004 Yaş: 26
dostum strong__soundS arkadasta demis simdi tek cıkısa bir hoparlor bagladın ya iyi ses veriyo o ucları bantla diger cıkısa hoparlorleri bagla bozdumu sesi kabloların uclarının yerlerini degistir bu işlemi ama ikinci hoparlorde yap birincisine dokunma o zaman düzelir.simdi sen birinci hoparlaorde + cıkısa hoparlorun + ucunu bağlıyosun - ucunada -'yi ama ikinci hoparlorde cıkısın + ucuna hoparlorun - ucunu bağlıyosun ondan bozuyo bundan kaynaklanıyo eğer ikinci hoparlorun uclarının yerlerini degistirirsen sorun cıkmaz.
|
| | |
| | #10 |
| necronomicon | Re: AciLL bir problem!!
hoparlordan biri ters bagliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................... ...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|