"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 24-07-2008 Şehir: bursa Otomobil: fıat uno
| acil yardım oto ses tesisatı
arkadaslar merhaba aracıma ses tesisatı yaptırıcam ama bu işlerden fazla anlamıyorum bana yardım edebilirmisiniz. internetten biraz inceleyip bazı urunlere baktım urunler asagıdadır bu tesisatı yaptırırsam kaliteli ses alabilirmiyim ARAC------- fıat UNO amfi---------JBL GTO-75-4 4 KANAL ANFİ on tarafa----JBL GTO507C 13CM MİD BAS COMPONENT arka taraf---JBL GTO607c 16cm COMPONENT subwo0fer---JBL GTO-1502D 38cm 1200W SUBWOOFER(veya gt4 30 cm 1000W ta olabılır) teyp--------Pioneer DEH-P4050UB YARDIMLARINIZ ICIN TESEKKURLER |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
sadece subwoofer ı 30 lık alırsan daha iyi olur bence.bide arkayı ovale çevirebilirsin (6x9 coaxial) gayet ortalama bi sistem olur.jbl amfiler ısınma yapıyo bilgin olsun sürekli dinliyosan amfiyi başka marka al. |
| | |
| | #3 |
| artı_caraudio |
araba kucuk ve hb. ses alırsın
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #4 |
| Serhat 10 Kaplan Gücünde |
jbl anfinin ısınma sorunu nedir arkadaşlar ?? 1 senedir kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım abuk subuk gain ayarları yapıp sese sonuna kadar abanırsan anfi ısınır tabi gayet normal bence fiyatına göre iyi bir performans veren anfi özkan listene göre tek anfi kullanacaksın sanırım 2 tk komponent önler 16 cm (olmuyorsa kasnak kestirebilirsin) arkalar 13 cm olsun komponentleri paralel bağla (4 ohm ise) yeni seri JBL komponentler 2 ohm çıkabiliyor anfinin rear çıkışlarını köprüleyip subwoofer için kullan sana tavsiyem eğer JBL takım olarak yapacaksan 75.4 e subwoofer hiç bağlama minimum 301.1 veya 601.1 mono sub anfisi al hayırlı olsun
__________________ Kendinden Prensli Beyaz At Ormanda SERHAT 5 Serdar 10 Kaplan Gücünde
|
| | |
| | #5 | |
| artı_caraudio | Alıntı:
cok ısınan vede kesme yapan jbl ampa sahıt oldum barız ısınma sorunları var kabul edılmelı bence
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR | |
| | |
| | #6 | |
| Alıntı:
araba kucuk oldugu ıcın yerlesım bıraz sıkıntılı tam olarak karar veremıyorum. onlere 13 cm companent arkalara oval koysam olurmu.(yani aynı sesi alabılırmıyım) Mesajı son düzenleyen ozkanakar : 28-07-2008 - 14:31 Sebep: eksik mesaj | |
| | |
| | #7 |
| LOSER Kayıt Tarihi: 29-01-2008
|
bence jbl kökten iyi bi marka deil etraftan aldığım duyumlar we burda okuduklarımda doğruluyorki gerçektende jbl anfilerde ısınma problemleri war. şimdiye kadar birçok jbl tesisat dinledim we basslarını pek beğenmedim yumuşak vuruyo bence sen komple bi pionner sistem tak pişman olmazsın...
|
| | |
| | #8 |
|
selam pioner guzel sistem ama pahalı geliyor biraz jbl dusunmemın sebebi fiyatına gore guzel ses alabılecegımı dusunuyorum sizlerin tavsiye edeceği sistemler varsa yorumlarınızı beklıyorum detaylı yazarsanız sevinirim |
| | |
| | #9 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
ben görüşümü bildiriym sana.şunu da yekten belirtmek isterimki yazdıklarım gerçekten sete deli paralar dökmek istemiyosan iş görür bir hale gelir.tutupta git audiobahn,morel al diyen olursada insafına kalmış artık.ben uno ile gayet düzgün verim alacağın bir sistem yazıyorum adamım: ön :JBL GT0-507CE 13 CM COMPONENT :130 arka : JBL GTO 927e 6X9 COAXİAL HOPARLÖR:120 amfi: Sierra Inno 100.4 :160 kablo seti : 60 bass: Blaupunkt GTB 1200 :150 player : senin yazdığın pioneer (gayet güzel) :250 işçilik:75 TOPLAM: 950 civarı +-50 coaxial ve bass amfiye girilecek.ön component de pioneer teyibinde kalacak.pişman olmazsın bence. Bu bütçe daha aşağı da çekilir.Sen max.çıkacağın fiyatıda belirtirsen iyi olur.Ama bunun aşağısı pek iyi olmaz bilgin olsun.Yine de seçim senin. Bide bu işte sana tavsiyem Oto ses dükkanlarına gidip sakın aldanma onların dediklerine.Dikkatli olmazsan feci öperler.Parçaları Netten yada büyük mağazalardan tedarik et ve işçiliğide pazarlıkla hallet derim ben. Mesajı son düzenleyen g_serkan : 29-07-2008 - 03:05 |
| | |
| | #10 | |
| Serhat 10 Kaplan Gücünde | Alıntı:
13 cm lik comp lar ses olarak önde seni tatmin etmez mümkünse 16 ları öne koy
__________________ Kendinden Prensli Beyaz At Ormanda SERHAT 5 Serdar 10 Kaplan Gücünde
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|