"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 15-01-2005
| acil tavsiye??
99-2000 model palıo ya teyp + hoparlor alıcaz 300 ytl butce var hepsını buna halletmemız lazım teyp cd calarlı mp3 lu cokta dandık olmamalı ole kamosonıc fln olmasın yanı hoparlorlerde ıste teybın beslıebılcegı kadar temız calsın yeter tavsıyelerınız cok onemlı bırazda acelesı var bu ısın..
__________________ OnLy BMW |
| | |
| | #2 |
| www.otvyehayir.com Kayıt Tarihi: 24-05-2006 Şehir: İstanbul Otomobil: CBR1000RR Vectra Elegance
| Re: acil tavsiye??
Ucuz olsun iyi olsun diyorsun ama yok öyle birşey, bence parti parti daha iyi birşey almalısın
|
| | |
| | #4 |
ya iyi olsun derken oyle cok kalıtelı bısey beklemıyoruz tabıkı zaten kuzenıme alıcaz . yanı teyp cok ustun bısey olmasına gerek yok yanı mp3 calsın yeter alpine ın bı modelı vardı 150 euro flndı bı aralar ama :S hoparlor ne kadardır ortalama ?
| | |
| | #5 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
kardeş sanırım snein ucuz mal alacak kadar çok paran war. walla ben araca tesisat yaptırırken teybe param yetişmedi o zaman gittim jameson marka teyp aldım vcd li flan ne kadar pişmanım anlatamam ama haoperlein hepsini jbl aldım 1 yıldır tık yok maşallah ama tey daha 2 ay oldu inan kırasım gelio yold giderken tesisatçı abi yalwardı resmen bana takmayalım bu teybi diye ama ben dinlemedm
|
| | |
| | #7 |
comp lara o kadar cok gibi ya illa comp mu olması gerekıo ? yanı ne bılıyım mumkun oldugunca ucuz halletmelıyız ancak tabı buyuk beklentımız yokta cokta beter olmasın ıstıyoruz bılmıyorum cokmu ıstıyoruz :S beklıyoruz onerılerınızı
| | |
| | #9 |
2. elde olabılır tabıkı ama teyp ler hakkında pek bılgım yok yanı model tavsıyesı beklıyorum
| | |
| | #10 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
kardeşim sony nin bi teybi war metalik gri we yuvarlak hatlı olan xpload serisinden 4x40 watt gücüne sahip we ayrıca diğer teyplerden farklı bi sub kontrolü we menüsü war mp3lerin adını da gösteriyor ekranda b. arkadaşımda war hiç anfisiz 4 adet jbl bağlı 10 numara sesi war teybin ben sana onu öneriririm 2.ci el almak istersende sana bu linkteki teybi 125 e veririm 2 aylık daha faturasını bile lestirmedim http://www.hepsiburada.com/productde...ctid=otm251527 Mesajı son düzenleyen berlingo : 29-12-2006 - 00:55 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|