"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 04-12-2004 Yaş: 22
|
ARkadaşalr ben ikici el pioneer GM-X574 amfi alıcam. tavsiye edermisniz. sizce mfiyatı ne kadar olmalı tam bir bilgim yok ve sony cd çalarım var onunla uyum sorunu yaşarmı. yardımcı olursanız sevinirim
__________________ Car ve CuFF CuFF!! |
| | |
| | #2 |
| Megane emziring centre Kayıt Tarihi: 04-01-2005 Yaş: 33
| Re: ACİL pioneer amfi
GM-X574 pioneer ampli profesyonel bi ampli değil (üzerinde çok fazla yapabileceğin ayar yok sadece high-low pass ve gain ayarı var) ben olsam en fazla 250 YTL verirdim ama ben öyle deli gibi tesisat istemiyorum diyosan kullanabilirsin.....uyum sorumnu yaşamazsın....
|
| | |
| | #3 |
| lazofimoto | Re: ACİL pioneer amfi
bence bas icin kullancaksan pıoneer 802 al ama hem mid hem tiz vede uygun bi şey arıyorsan 404 al dört kanaldır istediğin gibi ayar yap
|
| | |
| | #4 |
| Megane emziring centre Kayıt Tarihi: 04-01-2005 Yaş: 33
GM-X574 pioneer ampli profesyonel bi ampli değil (üzerinde çok fazla yapabileceğin ayar yok sadece high-low pass ve gain ayarı var) ben olsam en fazla 275 YTL verirdim ama ben öyle deli gibi tesisat istemiyorum diyosan kullanabilirsin.....uyum sorumnu yaşamazsın....normal bi tesisat için çok rahatlıkla işini görür.Araba ile ilgili detay verseydin daha iyi olurdu ama şimdilik bu kadar.....
|
| | |
| | #5 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 04-12-2004 Yaş: 22
ya sağolun yardımlarınız için. bu amfiye 200 versem iyi olurmu şimdilik işimi görürü dimi_? hani çıkışı fln 520 w yani!. buarada bu amfiden iyi bir performans alamazmıyım yani?;
__________________ Car ve CuFF CuFF!! |
| | |
| | #6 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 30-11-2004 Yaş: 26
bence bas amfisi pioneer marka olarak 922 dir 1*800 watt.gerci artık eskısı gıbı ılgılen mıyorum ama ustundede bı ton ayar war ..çift sogutuculu fan war filan filan ..
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|