"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member | acemiyim.. bilgisi olanlar yardım etsin..
arkadaslar bende panasonic cd dvd player var.. 2 tane 200 wattlık panasonic hoparlör 2 tane panasonic tweeter 2 30 wattlık tane pioneer hoparlör var.. ben bas ses alamıyorum bu yuzden woofer takmak istiyorum.. internette arastırdım modacar marka woofer 600 watt yanılmıyosam 80 milyon demiş sizce bu marka nasıldır yada tavsiyeleriniz var mı anfi ve woofer için?? biraz ucuz yollu olsunn öğrenci adamızz...
|
| | |
| | #2 |
| Junior Member | Re: acemiyim.. bilgisi olanlar yardım etsin..
hiç kimsenin bilgisi yok mu??
|
| | |
| | #3 |
| ToNmAiStEr | Re: acemiyim.. bilgisi olanlar yardım etsin..
ucuz mal alacak kadar zengınmısın ??? ![]() bana kalırsa hıc gırme onlara bugun olmasın 30 gun sonra olsun kalıtelı olsun derım madem oyle bısey yapacan pıyasayı arastır temız 2. el pıoneer fln al |
| | |
| | #4 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 10
| Re: acemiyim.. bilgisi olanlar yardım etsin..
bence de... 80milyon ona vereceğine git bi depo benzin koy arabana, emin ol daha iyi bi yatırım yapmış olursun... mutlaka marka al... ayrıca benden önceki ark da sölemiş, çok güzel laftır o: ucuz mal alıcak kadar zengin deilim... |
| | |
| | #5 |
| GermanCarFan Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Panasonic dvd player almıs bir kisi niye woofera verecegi 50 milyon fazla parayı dusunurki? Anfin varmı?
__________________ Team VW |
| | |
| | #6 | |
| Junior Member | Re: acemiyim.. bilgisi olanlar yardım etsin.. Alıntı:
| |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| lazofimoto | ......hüso
ilk önce müzik sistemi olarak panasonic iyi değil ama plsun hic yoktan iyidir ucuz bir şey arıyorsan pioneer in eski kasa ımpp yazan 30 cm likj wufurları var ama sıfırı yok 2.el bul al cok güzel bas veriyor ben takmışım cok memnunum eski tesissatcılara sor bilirler nasıl olduğunu ama pnasonic i bırakı
|
| | |
| | #8 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 30-11-2004 Yaş: 26
kredi kartına bı ton wade yapıyolar.al 200 ytl lik woofer böldür 4 e harçlıklarından ödersin.en azından kafan rahat olur.we bunu hiçbir zaman unutma asla 2.el cihaz alma.bu herşey için gecerli gerçide neyse.kolay gelsin
|
| | |
| | #9 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 08-02-2005 Yaş: 27
baba bende senin gibi ucuz olsun ama iyi ses cıksın dedim. ama warya sana tek tavsiyem bu işe girmeden önce iyi düşün hep kalite olsun. paran yoksa girme. ben bir girdim elimi kolumu kaptırdım komple içeri girdim hala taksit ödüyorum ama pişman deilim cihazlarımı cocuklarım gibi seviyorum )
|
| | |
| | #10 |
| F0RUM ÖZEL SORUNLUSU | Re: acemiyim.. bilgisi olanlar yardım etsin..
evet kredi kartına bir ton vade yapıyorlar 200YTL lik malı 400 YTL ye veriyorlar
__________________ Aptalca Hayaller Peşinde Koşmayan Bir Kalp Gösterin, Ben De Size Mutlu Bir İnsan Göstereyim. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|