"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 34
| Re: ????abartılı müzik sistemleri????????????
....ve derinlik olmalı akustik bir parça dinlediğinde virtözün grubuyla birlikte etrafında çaldığını hissetmelisin vokalistin nefes sesini duyabilmelisin.... sesin frekans aralığı çok geniş olmalı... Amerika'da shure'nin audiophile'ler için ürettiği kulakiçi kulaklıklar örneğin inanılmaz 500 dolara satılıyor ama inanılmaz kulaklıklar....amaç kulak patlatan güç değil, frekans zenginliği... |
| | |
| | #12 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Yaş: 35
iyide sen SQ tarif etmissin.. kimisde kafasini sisirmek isteyebilir yane.. ayrica tum frekanslari duyabiuliyor olmak yetmez. tum frekans spektrumununda lineer yukseltiliyor olmasi lazim.. |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-05-2004 Yaş: 24
zevk tartışılmaz arkadaşlar.boşuna yazmayın isteyen istediği şekilde müzik dinlemekte özgürdür.gereksiz bi tartışma yaratmayın.şimdi diceksinizki fikrimizi söylüyoruz ama sizinki fikir belirtmeyi geçmiş.unutmayın bu sitede sizin beğenmediğiniz şekilde müzik dinleyen arkadaşlar çoooook çok çok fazla.
|
| | |
| | #14 |
fıkır belırtmeyı neden gecmıs olsunkı hakaret ıceren mesaj olmadıgı surece ısteyen ıstedıgını yazar... bu arada konu baslıgında bır problem var.. Abartı konusu muğlak bir tanımlama.. Kimine göre cd çalar bile abartı iken kimisinin beklentileri farklı olabilir.. Tamamen kişisel bir zevk sözkonusu yani... |
| | |
| | #15 |
| No More Diesel | Re: ????abartılı müzik sistemleri????????????
beyler bence akıllı bi adamın arabasına en fazla 1,5milyarlık tesisat yakısır.fazlası zarar azı karar bence.tabii bu parayla nerede yaptırdığın önemli OKCU da yaptırırsan doğranırsın o baska.çok güzel tesisat doşeyen yerler var hem de hesaplı.bi de herkesin merakı farklı artık görüntü sistemleri revaçta onların nası abartısı olur bilelmem artık 37 ekran tv de koyan olur burası turkiye |
| | |
| | #16 | |
| 34-DFD-53 Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 23
| Re: ????abartılı müzik sistemleri???????????? Alıntı:
| |
| | |
| | #17 | |
| No More Diesel | Re: ????abartılı müzik sistemleri???????????? Alıntı:
akıllara zarar ama kaliteli mi o da var sırf bas koyupta müzik sistemi kurdum diyen de var neye yaradı o sen arabanda son ses 1 saat yolculuk yapabilion mu anca ortalarda biyerde dinlersin değil mi?e ortalardaki sesi daha ucuzada mal edebilirsin onu anlatmaya çalıştım | |
| | |
| | #18 |
| 34-DFD-53 Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 23
bazen ortalarda duruyo çoğu zaman ses dibinde!!!ayrıca koyduğum cihazlar ortada nasıl ses vereceğinide tahmin edebilirsin!!!benim verdiğim parayı başka biri olsa eli titreye titreye verirdi ben gözüm kapalı verdim!!!!!bir yerdede haklısın devamlı ses ortada duracaksa daha ufak bi sistem kurarsın ses sonda durur!!!!
|
| | |
| Reklam |
| | #19 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-05-2004 Yaş: 24
| Re: ????abartılı müzik sistemleri???????????? Alıntı:
| |
| | |
| | #20 |
tartisiyoz cigo kavga etmiyoz diyom bende.. neyse yahu...
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|