"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
| ????abartılı müzik sistemleri????????????
etrafımda gördüğüm 2.38 gibi sistemler 2.30 lar yaygın siz gerçi ne kadar bas seversiniz bilemiyorum ama bir miktardan fazlası müzik dinlemede rahatsızlık yarattığı görüşündeyim,, benim tercihim kaliteli ve temiz ses olduğu için günlük kullanımda 1 tane 30 vya 38 liğin yeterli olucağı görüşündeyim,,, zaten ortalama bir sistemde bile fazla açınca rahatsızlık yaratıyor (ses miktarı) ve fazlası gereksiz para gibi geliyor ama tabi herkesin tercihi farklı ben öyle düşünüyorum,,, siz ne dersiniz?????
__________________ |
| | |
| | #2 |
| mdfymCom Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 21
| Re: ????abartılı müzik sistemleri????????????
fazlası bi miktar evet.. ama ne tur dinlediginde onemli turunle alakasız derece iyi sistem bosunadır ama hakkını veriyosan ok.. ancak bu ses miktarı cevreyi ve trafigi tehlikeye atıcak kadar olmamalı tabii..
__________________ West McLaren HAKKINEN/FarewellKimi* |
| | |
| | #3 |
| SUMO POWER | Re: ????abartılı müzik sistemleri????????????
bence çok fazla abartılı olması gerekmez...!ben yeni bi sistem kurdum ve dışarı fazla bi ses gitmio (açmadıkça tabiii) az bi sesle içerde net e kaliteli müzik dinlemek çok güzel ama herkes aynı fikirde değildir tabiiiki |
| | |
| | #4 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 19-08-2004 Yaş: 24
Bence arabada müzik sistemi denince en başta bas gelmeli akla...Apartmanları sallamalı.(Tabi polis engeline takılmadan).Arabamın ses sistemi Almanyadan geldi ve full bas çekiyor...Duysaydın eminim fikir değiştirirdin... |
| | |
| | #5 |
| MEGAne | Re: ????abartılı müzik sistemleri????????????
Bende iki çift komponent ve 1 25' lik bagaj bası var çok güzel bir ses alıyorum.. Fazlasında zaten arabanın içinde duramıyorsun ki, müzik dinlemek bir zevk olmalı işkence değil ..
__________________ Unutma ki ağzında bal olan arının kuyruğunda da iğnesi var |
| | |
| | #6 |
| mdfymCom Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 21
ancak dinlesende yinede kalabalagın icinde yanlıs olur cevrendeki kimseyi duymadan gitmek cok yanlıs.. ama limitleri zorlamadan..
__________________ West McLaren HAKKINEN/FarewellKimi* |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 34
Müzik dinlemekle apartmanları sallamanın ne alakası var....? Belli ki kendi zevkinden çok başkalarının dikkat ve ilgisini çekmek daha öncelikli.... Özellikle fuarlarda abartılmış 106 GTI'lar görüyorum....rezalet....bırak içinde gitmeyi yanına bile yaklaşılmıyor....Arabanın bütün plastik aksamı zangır zangır titriyor...bu da esas önemli olan şeyi yani kaliteli temiz sesi bozuyor....Sadece gürültü....Bir de show car diye koyuyorlar...hayran kalmıyorum ki show car olsun..."vay öküz" diyorum içimden....sahibi de orada göğsü kabarık kabarık ortalığı kesiyor....komik bir durum!!! Güzel komponentler....kaliteli bir amplifier bir de bagaja kutu subwoofer yetiyor...önemli olan doğru ürünleri doğru yerde kullanmak...mümkünse de ses izolasyonu yaptırmak... Fazlası boşuna para harcamak... |
| | |
| | #8 | |
| Senior Member | Re: ????abartılı müzik sistemleri???????????? Alıntı:
....+1.... | |
| | |
| | #9 | |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 12-07-2004 Yaş: 20
| Re: ????abartılı müzik sistemleri???????????? Alıntı:
gel sen benim home t. daki bası duy ondan sonra yaz buraya benim söyle basım böyle basım vardiye arkadaşlar oto tesisatından çok fazla iyi anlama aslında anlardım ama son zamanlarda çok fazla ilgilenemedim ve yeni tesisatlar konusunda pek bi bigim yok çok fazla yeni marka var piyasada ben sadece infinity mb qucart rockford pioneer alpine gibi markaları bilirim ama en önemli olan şey dengedir yani bi takım kompen koyup 4 tane bass balarsan olmaz
__________________ Mercedes ve diyerleri!!! | |
| | |
| | #10 |
| +200hp club Kayıt Tarihi: 10-07-2004 Şehir: balıkesir,izmir Yaş: 24 Otomobil: n/a vectra v6, bmw e90
müzikteki bütün frekanslar aralıkları hissedilmeli bence hepsi dengede olmalı bas mid tiz en önemlisi tiz sesler ne kadar açılırsa rahatsız etmemeli ve temiz olmalı
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|