"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
| Re: A3 e Bose müzik sistemini ekleyerek hata mı yaptım?
bence sunroof'a yazil hemen. bu arada xenon plus nedir bende de xenon paket var bir farki var mi? |
| | |
| | #22 |
| Une Dernière Danse... Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: Acıbadem Otomobil: BMW 650i - Audi S4 Cabriolet
Bi-xenon olabilir mi acep ?
__________________ BEŞİKTAŞ J.K. :: VALENCIA C. de F. |
| | |
| | #23 |
| Team audi Kayıt Tarihi: 21-06-2005 Yaş: 30
sunrofff ama xenon da es gecmememklazım
__________________ |
| | |
| | #24 |
| SportBack FSI S-line | Re: A3 e Bose müzik sistemini ekleyerek hata mı yaptım?
yaw ahmetcim, xenon iyi hoş güzelde oda 750€ yani acayip abartı fiyatlar birde buna %37 ötv + %18 kdv ekleniyor, concert yeterli gibi geldi bana.. ama şimdiki aklım olsa kesinlikle koltuk ısıtma alırdım adamın mıçı donuyor soğuk havada çok parada değil hani 300€ idi galiba..s.back lar için sunroof open air adı altında geliyor yani megane daki gibi cam tavan, 1200€ farkı var bende türkiye gibi 11 ayı güneşli geçen bir ülke için gereksiz neden diyecek olursanız birkere bu sistem sunroof gibi içeri girmiyor cam dışarı çıkıyor mutlaka önden açmalısınız ve yazın açtığınızda tüm güneş aracın içinde ayrıca çok gürültü yapıyor bu tarz donanımlar güneşi az gören baltık ülkeleri ingiltere rusya vs ülkeler içinmiş, biliyormusunuz en çok cabrio araçlar buu saydığım ülkerlerde satılıyormuş adamlar güneşe hasret gördümü açıyor hheeeh...valla birde lastik paspas almayı (orjinal) ihmal etmeyin süper olmuş cuk şeklinde orjinal işte adı üstünde 2 litakım arkalarda yok 70ytl...arkada olanı 130ytl ... |
| | |
| Reklam |
| | #25 |
| O şimdi S-Line | Re: A3 e Bose müzik sistemini ekleyerek hata mı yaptım?
arkadaslar bugün orta kol dayamayı ve de bose u iptal ettirip aluminyum iç dekor ve de sun roof u eklettim... sadecve aylık taksitte 20 ytl fark etti.. |
| | |
| | #26 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 13-05-2004 Yaş: 27
kol dayama şart bence |
| | |
| | #27 |
kol dayama iyi güzelde..çok geride kalıyor..benim boy biraz kısa 1.68.koltugu zaten one alıyorum...sadece dirsegimle dokunacagım biseye sahip olmayı istemem..
|
| | |
| | #28 |
| The Economist Kayıt Tarihi: 14-04-2005 Şehir: 35 Yaş: 25 Otomobil: Auris D-4D
yorum yapmamam gerek kalmamış zaten konu kapanmış, hadi hayrılsı olsun. Bence aluminyum iç dekor ve de sunroof iyi bir tercih olmuş. Ama kola dayamada çok gerekli. Ses sistemi içinde aracın garantisinin bitmesini beklemekten başka şansın kalmadı |
| | |
| | #29 |
kol dayamayı sonradan da yaptırabilirm diye dusundum..ama sun roof u sonradan cok zor..bu yüzden listeden cıkarttım..
|
| | |
| | #30 |
| GERMANCARS | Re: A3 e Bose müzik sistemini ekleyerek hata mı yaptım?
cok guzel secim yapmissin bence de, kol dayamayi takmak cok kolay, biz A3 u aldiimizda yoktu kol dayama sonradan ersoyda rahatlikla monte ettiler, ayrica sunroofun sigarayla alakasi yok, uste dogru acilma fonksiyonu cok guzel, sen rahatsiz olmadan arabanin icindeki hava surekli deisiyor, ayrica cok guzel gozukuyor araba disardan sunroofu yukari dooru actiginda, alinca bakarsin
__________________ 1- Dayak nedir? 2- Neden atılır? |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|