"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| O şimdi S-Line | A3 e Bose müzik sistemini ekleyerek hata mı yaptım?
yeni siparişini verdiğim a3 aracıma 750 euro farkla bose muzik sistemi eklettim opsiyon olarak... kitapçığında bose ile birlikte 6 hoparlör,6 kanallı amfi ve de 195 watt toplam güç geldiği belirtiliyor...ayrıca sistemin tamamen iç mekan akustiğine göre ayarlandığı belirtiliyor... sizce bu parayı bu sisteme vererek hatamı yaptım kendim daha iyisini ekleyebilirmiyim..?çünkü bugünlerde kararımı değiştirebilirim bikaç gün içinde.. |
| | |
| | #2 |
| MdfyM Team | Re: A3 e Bose müzik sistemini ekleyerek hata mı yaptım?
Bose kaliteli bir müzik sistemi ve en önemlisi imajı çok kuvvetli bir marka. Tabii ki dışarıdan birşeyler yapılabilir, ama bence iyi yapmışsın. Bende standart concert sistemi var. Müziğe / sese çok yüklenen bir adam değilim ama kalitesi gayet iyi geldi bana. Yeterli yani
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #3 |
| Senior Member | Re: A3 e Bose müzik sistemini ekleyerek hata mı yaptım?
bu senin ne istediinle alakalı bence eğer içerde hoş akustii sağlam bi sistem istiyosan sorun yok ama yok içerdekini de dışardakinide memnun etcem diyosan o paraya kesin çok daa fazlasını yaparsın.araban hayırlı olsun bende çok seviyorum a3'ü güle güle kullan...
__________________ with or without you... |
| | |
| | #4 |
| Üye Kayıt Tarihi: 25-12-2004
| Re: A3 e Bose müzik sistemini ekleyerek hata mı yaptım?
arabada paso muzik dinleyen biri olarak gayet yeterli standart sistem ben olsam baska bir donanim alirdim o paraya.
|
| | |
| | #5 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-06-2004 Yaş: 23
| Re: A3 e Bose müzik sistemini ekleyerek hata mı yaptım?
Eğer aracını söküp taktırmak istemiyorsan vede çok bir beklentin yoksa günlük kullanım için güzel seçim yapmışsın
|
| | |
| | #6 | |
| O şimdi S-Line | Re: A3 e Bose müzik sistemini ekleyerek hata mı yaptım? Alıntı:
yani arkadaşım ses olarak normalden bi farkını görmezmiyim diyorsun..?750 euroya mesela sunroof takabilirim..öyle mi yapıyim? çok çabuk karar vermek zorunda kaldım opsiyonlar için.. araçta ek olarak; xenon plus bose önde bardak tutucu orta kol dayama var.. sizce bunları değiştirip başka bişeymi yapıyim?veya bu konuyu başka bi yere mi açsamda bilgilendirseniz..? | |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| MdfyM Team | Re: A3 e Bose müzik sistemini ekleyerek hata mı yaptım?
Sunroof bence de daha akılcı olur
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #8 |
| Senior Member | Re: A3 e Bose müzik sistemini ekleyerek hata mı yaptım?
bencede direk sunroof...
__________________ with or without you... |
| | |
| | #9 |
| GERMANCARS | Re: A3 e Bose müzik sistemini ekleyerek hata mı yaptım?
simdi bi kere tan abinin de dedigi gibi concert bence yeterli bi sistem ama senin dinledigin muzigi disardakilerin de dinlemesini istiyosan bisi diyemem... ayrica 750 euro vergilerle birlikte 2 milyari gecicek, arabaya sunroof almayip bunu alman bana cok mantiksiz geliyor, xenon+sunroof+kol dayama super senin araba icin, garantisi bitince bide 1 milyara deri dosetirsin, jant yoksa ustunde bide 17 jant aldinmi daha ne olur ![]() illaha bisiler yapcam diosan da ben sana arabanin garantisi bitmeden kesinlikle bi yerine dokundurtmani tavsiye etmiyorum, orasini burasini sokucekler, yazik Okm arabaya, Hayirli olsun
__________________ 1- Dayak nedir? 2- Neden atılır? |
| | |
| | #10 |
| O şimdi S-Line | Re: A3 e Bose müzik sistemini ekleyerek hata mı yaptım?
arkadaşlar bosedaki 6 kanallı anfi sadece dışarıdan bakıyorum 600-700 euro fiyatı var...sizce cok mu gereksiz..? 750 euro tüm vergileri dahil...sunroof ise vergisiz 750 euro..ama alabilirim yani...sizce napıyim hemen karar vermem lazım..bose cok mu gereksiz..? |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|