"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Just Me | Re: 650 milyon'a kadar Alınabilecek Teyp
Pioneer'in renkli ekranı Sony'nin uzaktan kumandası ve bass kontrol özellıkleri arasında karasız kaldım
__________________ Once Upon A Time There Was A Car Called GuK70.. |
| | |
| | #12 |
| 41779 Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: ist Yaş: 25 Otomobil: go-baby-go
| Re: 650 milyon'a kadar Alınabilecek Teyp
Sony 5700 goruntu olarak cok hosuma giti benim ![]() bahsettigim teyp bu: ![]() hatırladıgım ozellikleri: 4 ya da 6 renkli ekran 4x50w guc bass cıkıs ve ekolayzır kontrol yuklenebilir animasyon teybin ust ve alt cercevesinde ince neon tarzı ısık (kapatılabiliyor menuden) ufak uzaktan kumanda (illa teybe dogrultmak lazım)
__________________ Mesajı son düzenleyen tugrul : 26-01-2005 - 15:08 |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
Tuğrul senin dediğin teybi jvc nin sayfasında bulamadım ![]() bide link çalışmıo ![]() http://www.jvc.ua hatta bu adreste açılmıo, acaba sorun benim pc demi? Bide benmi yanlış anladım emin diilim sony tek renk ekran dimi? 7 ayrı renge dönüşebilen tek renk.
__________________ Once Upon A Time There Was A Car Called GuK70.. Mesajı son düzenleyen GuK_70^ : 26-01-2005 - 15:07 |
| | |
| | #14 |
| 41779 Kayıt Tarihi: 25-04-2004 Şehir: ist Yaş: 25 Otomobil: go-baby-go
sonunda adam gibi resim: http://www.caraudiosecurity.gr/Pics/.../BIG/B_412.JPG (cok buyuk diye eklemedim sen tıkla)
__________________ Mesajı son düzenleyen tugrul : 26-01-2005 - 15:21 Sebep: resim eklendi |
| | |
| | #15 |
Hmmm buda baya güzelmiş şimdi açıldı resmi. Animasyonlu sanırım Kumandası büyük ama kullanmam herhalde kumanda Bunuda eklim listeye Saol uğraştığın için
| | |
| | #16 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-11-2004 Yaş: 33
| Re: 650 milyon'a kadar Alınabilecek Teyp Alıntı:
geçmiş olsun... direksiyondan kumandayla uyumlu nasıl bulcaz cd li güzel bişi... | |
| | |
| | #17 |
Direksiyondan kumanda aradığım özelliklerden biri değil...
| | |
| | #18 |
| renaultsport | Re: 650 milyon'a kadar Alınabilecek Teyp
2rulun kullandığı o teyp de güzeldir... aynı şekilde daha az şekilli bişey istiosan camelot veya camelon son harfi karıştırıorum hep.. jvc nin...o da güzeldir...
|
| | |
| Reklam |
| | #19 |
Tuğrulun kullandığına baktım, oda baya güzel Sonyde fena diil Ama gönlüm sanki pioneera kayacak gibi. Renkli ekran olması nedense çok cezbediyor beni Tuğrulunkindede animasyon seçeneği güzel bir artı.. Seviyorum böyle hareketli şeyleri Çok kararsızım çok... Hırsız arabanın kapısını kanırtarak açtı, kanırtırkende kapıyı direkten kırdı. Bu yüzden kapı değişiyor. O değişene kadar karar verme sürem var
| | |
| | #20 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 20-01-2005 Yaş: 22
Bence deh 3600 mp al... ben kendi tesisatımda kullanıyorum... çok memnunum... 450-500 arasında fiyatı değişiyo... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|