"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member |
arkadaşlar 4 adet oval almayı dusunuyorum.yalnız arabaya değil eve bağlayacağım.ortalama çiftine 200 küsür milyon verebilirim.bana tavsiyeleriniz ne olabilir.bir takside jbl oval dinledim cok hosuma gitti.focal gibi üst sınıfları dusunmuyorum.pioneerler hakkında pek bir bilgim yok ama en cok jbl aklıma yattı.sizin tavsiye edebileceğiniz neler var?
|
| | |
| | #2 |
| ToNmAiStEr | Re: 6'' x 9'' oval hakkında yardım
o hoparlorler ev ıcın pek uygun olmaz ev ıcın 8ohm luk boss alman gerekmektedır |
| | |
| | #3 |
| Des Chain Kayıt Tarihi: 03-05-2004 Yaş: 27
| Re: 6'' x 9'' oval hakkında yardım
oval pioonerlerin sesi o kadar iyi degil bence. jbl ler cok daha iyi. bi arkadaşım odasında 4 gto serisi oval jbl (kabinleriyle tavana asılı) ve 2 tane 25 cm woofer kullaniyo ve bunlari piooner deck (ev tipi) anfiyle besliyo. inanılmaz bi ses var tek kelimeyle dehset, uygun bi anfin ve equalizer in varsa tavsiye ederim. dikkat etmen gereken nokta kabin ölcülerini ve portlarini dogru ayarlaman.
__________________ 34 AT 7901 |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: 34 Yaş: 24 Otomobil: E93, RRS, GP, E30
jbl decade idi sanırım onlar bayağı iyi
|
| | |
| | #5 |
| Senior Member | Re: 6'' x 9'' oval hakkında yardım
evet kesinlikle jbl decade eski olmasına rağmen şu an bile en iyisi diyebilirim sana ama pioneer ın 6985 leride bayaa iyidir jbl decadeleri pek bulacağını zannetmiyorum onlar efsaneydi ikinci elini az bi ihtimal dahi olsa bulabilirsin bulamazsan 6985 i öneririm ve bulabileceğinide zannediyorum |
| | |
| | #6 |
DrkBlu o arkadaşınla beni iletişime geçirebilirmisin? bide ev sistemlerini tavsiye eden arkadaşlar ben ev sistemlerini sevmiyorum.hoşuma gitse zaten şimdiye kadar alırdım.bide bu kabını ozelmı yaptırcam ben her birine yoksa üniversal kabınler olmazmı? |
| | |
| | #7 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 12-07-2004 Yaş: 20
bi kere yüklenince decadelerin dipleri vurur orjinal japon 6985 bulacaksın on numara kolonlardır orjinal japon olsun tamir görmüş ister körüklü olsun ölüsü bile yeter ayrıca efsane bir kolon vardır tsv 69 onu bulursan mid tiz takımdan daha iyi ses alırsın ama bulabileceni sanmıyorum bi yerde sıfırı varmış orjinal adam 1 milyar fiyat çekmiş öyle bir kolon
__________________ Mercedes ve diyerleri!!! |
| | |
| | #8 |
arkadaşlar lütfen istediğim şeylerin dışına çıkmayın bir çift oval hoparlore 1 milyar verecek durumum olsa merak etmeyin çok daha iyisini yapardım.
|
| | |
| | #9 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 12-07-2004 Yaş: 20
ben sana oval hoporlerden bahsediyorum bilgin olsun diye alman içinde ts a 6985 tavsiye ediyorum bilmem dikkatini çektimi bende ağır jblciyim ama yok abi decadelerin dibi vuruyo
__________________ Mercedes ve diyerleri!!! |
| | |
| | #10 | |
| Senior Member | Re: 6'' x 9'' oval hakkında yardım Alıntı:
net ve temiz ses istiyosan bencede 6985 gayet iyidir | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|