"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 01-01-2005
| 4x35 lik cd calara Jbl 75.4 baglarsak Patlar mı?
evet beyler sorum baslıktaki gibi herkes anfinin beslenemeyecegini soyluyo bu seferde hoperlorler beslenmiyo ee biz anfiyi zaten gücü arttırsın diye takmıyomuyuz?tamam benimki biraz daha az arttırsın olmaz mı oyle? şu biseyden anlamayan nacizane vatandaşa yardım ederseniz beni bahtiyar edersiniz öptüm |
| | |
| | #2 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 09-05-2004
| Re: 4x35 lik cd calara Jbl 75.4 baglarsak Patlar mı?
ben senin ne demek istedigini hiç anlamadım anfi mi patlar hoparlör mü patlar ne yapmak istedigini biraz daha acarsan yada sorununun ne oldugunu daha kolay yardımcı olunabilir
__________________ |
| | |
| | #3 |
oy oy yanlıs anlasıldı sanırım elimde patlarmı demek istedim yani çalısır mı calısmazmı? |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 28-04-2004 Yaş: 26
walla bende anlamadım, cd çalar 4x35 çıkışlıymış, jbl 75.4 te 4x104 çıkışlı olması gerekir?? eee bu durumda ne patlıo? hangi hoparlör patlar diosan alacağına hoparlöy amfi çıkışı olan 104 rms ten fazla olması iyi olur... bunun dışında birşey sorduysan anlamadım...
__________________ 106 GTI satıp 206HDI alan bahtsız fakir... kahrolsun benzin fiyatları.. |
| | |
| | #5 |
acıkcası ilginizi cekmek icin patlar yazdım ama fazlasıyla cektim sanırım arabammda mevcut olan tesisatı deistirmek istiyorum ama entegre cd calar işi bozuyo bende onu deistirmeden anfi + comp yapiyim dedim ama sordugum tesisatcılar cd calar bunu beslemez falan diyolar deiştir diyolar şimdi bu şatış taktigimi yoksa hakkaten beslemezmi? |
| | |
| | #6 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
cd çalar anfiyi neden beslesinki o sinyal yollar amplifikatör istediğin hoparlörü besler... bence 4x35 watt rms ise cd çalar tek başına bile idare eder. ben sony kullanıyordum doğru seçilmiş hoparlörlerle güzel ses alıyordum.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
ya ben tesisatcının yalancısıyım anlamıyorum bu isten abi dedim buna anfiyi nası takarız gülüm o cd calar olmaz beslemez tadında sıktı biraz inandım bende nabiyim bu arada yeni comp lar alıcam anfiyi onun icin dusundum ileride de sub belki |
| | |
| | #8 |
Beslemez diye birşey yoktur. Zaten teyp çıkışları zayıf olduğu için amfi yükseltici olarak kullanılır, Bslemeyeni, besler hale getirmek için (kafan karışmasın die basite indirgiyorum) hee ama şöyle bir durum var, cd çalarının amfi çıkışı yoksa, bu yüzden amfiye kolon çıkışını bağlarsan pek kaliteli ses alamazsın, eğer cd çalarının amfi çıkışı varsa, beslemez diye birşey yoktur, Eğer cd çalarının marka ve modelini yazarsan amfi çıkışı olup olmadığını yazarım
__________________ 106 GTI satıp 206HDI alan bahtsız fakir... kahrolsun benzin fiyatları.. |
| | |
| | #9 |
cd calar entegre fiat idea arac sanırım servise gidip sormam lazım olup olmadıgını paliolarda da aynısı var sanırım |
| | |
| | #10 |
amfi çıkışı yok, teskocular doğru söylemiş sana bi ana ünite lazım, kaliteli ses alabilmen için tabi, yok ben orjinal cd çalarımı kullanırım diosanda 60 ytl ye satılan bir aparat ile teybini amfiya bağlarsın, sana tavsiyem yeni bir ana ünite almandan yanadır...
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|