"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 27-04-2008
|
peki bu woofer a 700 rms değilde 300 rms versydik yine yanma olurmuydu. 300 rms nasıl vericez anfi 700 rms ? anfinin sağ üst tarafında 2 tane (-) 2 tane (+) var en bastaki ile en sondakine bagladık ondan olabilirmi ? woofer da fiziksel bi yıpranma söz konusu değil ama tık demiyo.bu woofer geçiçiydi zaten p1222 serisine geçiçem ondan 1 tane baglıçam bakam onuda yakarsa ben bu anfinin anasını satarım kali :d
|
| | |
| | #12 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-06-2005 Yaş: 29
| Alıntı:
wooferde fiziksel yıpranma var ama iç kısmında olduğundan göremediniz. güçlü amp kullanmanın 2 yolu var 1 gain kısık olur teyp açılsada amp subı zorlamaz 2 sesi çok açmazsın
__________________ seti toparladım şimdide araç yok iimi !!!! | |
| | |
| | #13 | |
| sir_silver | bağlantı hatası yok Alıntı:
köprü bağlantı yoktur. 14,4V ta 4 ohmda 787W rms 2 ohmda 1114W rms verir bu ampli düşük rmsli sub bağlanıyorsa, gain ayarları kısık olması gerekir.
__________________ Hayal Gücü Bilgiden Daha Önemlidir ! Albert Einstein... | |
| | |
| | #14 |
| Member Kayıt Tarihi: 06-07-2008 Şehir: adana Otomobil: yeni ford focus
|
gidip bakarsan elektrikçiler de 220 voltu 12 volt a çewiren aletler var ve aküden daha ucuza gelir hemde kesin çözüm aküye hiç girme bence sürekli şarj isticek |
| | |
| | #15 | |
| sir_silver | sanmıyorum. Alıntı:
sadece adaptör ile beslemek istiyorsanız. en az 80-90 amp verebilecek güç kaynağı lazim bu da 1,1 kw lık trafo veya spms sistemli güç kaynaklari ister ve maliyet pahalı olur
__________________ Hayal Gücü Bilgiden Daha Önemlidir ! Albert Einstein... | |
| | |
| | #16 |
| Member Kayıt Tarihi: 06-07-2008 Şehir: adana Otomobil: yeni ford focus
|
ben geçmişte kenwood teyp acuko equ. birde ufak amfiyi 20 liralık adaptörle besledim.. ısınınca kapanıyordu fakat teyp te olsun amfide olsun en ufak kesme olmuyordu
|
| | |
| | #17 |
| sir_silver |
bu söz konusu amplide 3 adet 40 amp lık sigorta var ve bu ampli boş çalışırken 7-8 amp çekiyor. kendim kullanıyorum evde 2 adet p1220e bağlı ve kendi yapımım güc kaynağı ile besliyorum 2,2 kw lık güç kaynagım var.
__________________ Hayal Gücü Bilgiden Daha Önemlidir ! Albert Einstein... |
| | |
| | #18 |
| Member Kayıt Tarihi: 11-06-2008
|
bence uğraşmana değmez kardeş çok uğraşırsın ark denedi bi ton sorun çıkıyo kablolar falan uğraşma bence çok masraf çıkarır benden sana tavsiye güzel bi ec anfisi al sub ve mıd çıkışlırı ayrı olanlar var osewa lar çok güzel ses veriyo okadarda pahalı değil 170 180 güzel bi tane bulursun uğraşma derim ben
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|