"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 27-04-2008
| 1201 pc
arkadaşlar jbl 1201 pc de kullanmak istiyorum anfi:jbl 1201 woofer: jbl 1200 38 cm kablo: walaha parmak kalınlıgında var kaç awg bilmiyom. aküyle beslicem akü de yarın falan geleçek ama nası baglayaçagımızı bilmiyoruz ilçede oturdugum için ses sistemçi yok burada yardım ederseniz çok sevinirim. akü 75 amper geleçek uygun mudur ama 90 da alma şansımız var hangisi ni alalım ? şimdilik bunlar var elimde başka almam gereken bişey varmı? üstadlar yardımlarınızı bekliyorum |
| | |
| | #2 |
| Senior Member |
akü şarz aleti lazım birde. + yı artıya - yi eksiye . rem e de artıdan veya eksiden ek yapcaktınız sanırım artıdandı |
| | |
| | #3 |
| Yanlayıcı Kayıt Tarihi: 30-05-2008 Şehir: Türkiye Otomobil: MeganeIIDciDyn.
|
reme artıdan wooferide orada çıkışların üzeerinde bridge diye belirtmiştir oraya bağla.
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #4 |
| Senior Member |
yok 1201.1 de çift cıkıs var kolaylık olsn diye. mono amp oldugu içn köprüleme olmuyor
|
| | |
| | #5 |
| Member Kayıt Tarihi: 08-01-2008
|
aküyü şarj edecek sağlam bi kaynağa ihtiyacın var 1201 aküyü anında boşaltır.güçlü bi anfidir aynı zamanda amper düşmanı bi anfi
|
| | |
| | #6 |
|
2 hatta 3 tane pc psu su bağla yada 50 amperlik bi trafo sardır sana 150ytl ye patlar
| | |
| | #7 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 27-04-2008
|
çok sağolun üstadlar bagladık sayenizde ama sanırsam woofer i yaktık anfinin üzerindeki bütün bass ayarlarını sona dayadık. bakalım en fazla ne kadar bass vereçek diye . bide pc ses sona dayayınca wooferden yanık bi koku geldi bide port dan duman geldi nası şey miş bunlar bu kadar basit mi yanar? woofer tamiri diye bişey varmı? yapılaçak bişey varmı yoksa bunun işi bittimi atılıçak mı?
|
| | |
| | #9 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 06-06-2005 Yaş: 29
| Alıntı:
__________________ seti toparladım şimdide araç yok iimi !!!! | |
| | |
| | #10 |
|
galiba gainleri açtın sen ama ahmetin dediği gibi o sub o anfiye ufak bir modifiyem.com anlatımıyla passata şahin motoru takmak gibi ![]() anlatabildimmi![]()
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|