"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 16-02-2005 Yaş: 27
|
98 polo sportline a sıfırdan sistem yapmayı planlıyorum, ilk iş olarak bi teyp gerekio tabii, maksimum ayırabilecegim 1000$, 2000-2500$ da sisteme ayıracagim! bu islerde biraz yeniyim ve yardım bekliorum arkadaslar! bi el atında yapalım şu arabayı bende gezeyim çıstak çıstak |
| | |
| | #2 |
| Senior Member | Re: 1000$ a hangi teyp? pioneer/alpine?
Ne tarz dinliorsun? Beklentin nedir? |
| | |
| | #3 |
| VIVA LA MUERTE!!! Kayıt Tarihi: 05-02-2005 Yaş: 27
| Re: 1000$ a hangi teyp? pioneer/alpine?
Pioneer DEH-9600 var o civarlarda 10 numara bir cihaz. componentlerde mb-quart veta rockford tavsiye ederim. bass da da rockford punch veya power. kolay gelsin ama o paraya gayet kolay olur. |
| | |
| | #4 |
| ...SaXo TURBO... Kayıt Tarihi: 09-12-2004 Yaş: 24
o paray1 polonun üstüne koyar golf al1r1m 1sl1k çala çala gezerim daha iyi.
|
| | |
| | #5 | |
| Member Since 2002 Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: İstanbul Yaş: 28 Otomobil: Abarth
| Re: 1000$ a hangi teyp? pioneer/alpine? Alıntı:
__________________ Forced Induction Palio by Abarth & GarageGT & Garage Paşaoğlu | |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 27-06-2004 Yaş: 23
zevkler ve renkler tartışılmaz... arıca 9600 ü 750 milyona bulabilirsin. Sistemde multimedia düşünülüyormu?
__________________ www.caraudioturkey.com |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
burda istediğin kombinasyon çok önemli bas ağırlıklı mı yoksa temiz ses ağırlıklımı yoksa her ikiside olsun şeklindemi olmasını bilseydik iyi olurdu tarzını bilmediğimiz için kombinasyon yapmak zor olur çünkü alternatiften bol ne varki
|
| | |
| | #8 |
burda istediğin kombinasyon çok önemli bas ağırlıklı mı yoksa temiz ses ağırlıklımı yoksa her ikiside olsun şeklindemi olmasını bilseydik iyi olurdu tarzını bilmediğimiz için kombinasyon yapmak zor olur çünkü alternatiften bol ne varki
|
| | |
| | #9 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 16-02-2005 Yaş: 27
ben her tarz dinliorum arkadaşlar, temiz ses vermesi önemli olan, tabii basta istediginde söle arkadan cigerlere vurcak bişey olursa daha makbul olur! aslında dvd player lı bi ana ünite düşünüorum ama onlarda çok pahalı, bide korkuyorum arabayı patlatırlar die! kafa cıkmalılar daha güvenli gelio! söle markalarıyla fiyatlarıyla bilgi veren arkadaslar olursa cok sevinirim dışardan getirme şansımda var, bi karar versem üniteye....
|
| | |
| | #10 |
| renaultsport | Re: 1000$ a hangi teyp? pioneer/alpine?
3500 dolar para... kucaağım tesisat benim böyle olurdu: jvc9101 anaünite...550 dolar civarı xetec p4 evo comp amfisi 4 kanal 450 dolardı galiba... 2 takı mda jbl power diim comp..480 dolar veya gti da alabilirsin comp fiyatlar 350 dolar fln oluo sanrıım o zaman 1 takım için... bass amfisi bpx1100 900 dolar fln sanırım 1 tane de w12gti bas 660 dolar olsa gerek o da... toplam 3bin dolar etti..ben olsam bu tarz bişey yapardım ki yaptım... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|