"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Name : Erhan | '06 Leon Sub+Amfi tercihi
Arkadaşlar, Buraya birkaç kere konu açmıştım. Alpine'nin SWD serisi ile ilgili. Çoğu yerde okuduğum kadarıyla fiyat performans olarak kimse önermiyor. Bu sebepten bu üründen vazgeçtim. Anladığım kadarıyla interneten sanal marketleri ve sahibinden.com u araştırıp durdum. 2'si bir arada ürün yerine sub ve amfiyi ayrı ayrı almaya karar verdim fakat ne alacağımı bilmiyorum. Çok büyük birşey istemiyorum çünkü standart teyp ve kolonlarımla kullanıcam. Bilindik markalar olması tercihim, rockford, JBL, Alpine, Infinity gibi ve ikisinide aynı marka istiyorum görsel olarakta şık olması gibi gıcık bir isteğim var. Tam JBL e karar vermiştimki JBL amfi hiç tavsiye edilmediği için yine aynı yere geldim.Bütçem montaj ve kablolama dahil 700-800 arası. Aşırı bir performans beklentim yok 25cm işimi rahat görecektir. Ne olur yardım edin ![]() Tşk. |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 12-06-2006 Şehir: 06 Otomobil: -_-
|
swd istemiyomuşsun.çok pardon. blaupunkt düşünür müsün ? velocity serisi süper kaliteli.bakmanı tavsiye ederim.media mark ta satılıyo..amfileri de var bass ı da. Mesajı son düzenleyen g_serkan : 18-09-2008 - 01:03 |
| | |
| | #3 |
| Name : Erhan |
645 YTL ye buldum. yarın konusayım bakalım montaja kaç para isteyecekler. saol Serkan önerin için. |
| | |
| | #4 |
|
rica ederim.645 e hangi markayı buldun ? montaj için fiyat aldıktan sonra yine görüşelim.kablo meselesi var çünki.
|
| | |
| | #5 |
Alpine SWD 2030'u istiyordum ama hiç kimse iyi yorum yapmayınca vazgeçtim. SWD 3000 de bir sorun yok. 645'e SWD 3000'i buldum. İşçilik ve kablo içinde ortalama 200 ytl dediler. Yarın kısmetse taktırıyorum.
|
| | |
| | #6 |
|
ben sana ilk yazdığımda swd 3000 i önermiştim... ![]() neyse hayırlı olsun ama 200 biraz çok değilmi yaw? |
| | |
| | #7 |
ewt senin mesajdan sonra 3000 aklıma girdi. O yüzden alpine swd 3000 alıyorum. 120 YTL kablo tutar + 80 YTL işçilik dediler. Hiç yaptırmadığım için 200 hakkında yorum yapamıyorum. Ürünü alıp istanbulda daha ucuza nerede taktırabilirim? Tanıdığı olan varsa belki yardımcı olur |
| | |
| | #8 |
|
erhan kardeşim bu işleri yeni yaptırmaya başladığın için sana 20 ytl lik kablo setini 120 diye satabilirler...sana tavsiyem bu konuda şu olacaktır:kablo kitini internetten sipariş edip sadece işçilik için pazarlık edip taktırman.hatta swd mesajımda sana kablo için link vermiştim ama sen swd istemiyosun diye komple edit yapıp velocity demiştim.şimdi kablo linkini yineliyorum.zannetmiyorum sana 120 ye takacakları kablo sitinger kalitesinde olsun : Sahibinden.com - Türkiye'nin en büyük e-ticaret platformu - Oto, Emlak, Bilgisayar, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası kablo elindeyken işçilik için 50 ytl ye kadar yolu var bu işin..çünki fazla bi işi yok 1 saatte takması lazım normal şartlarda. |
| | |
| | #9 |
eywallah Serkan. O zaman yarın bassı alıyorum. Bir kenara koyuyorum. Bu kablo siparişini verip, montoj için pazarlıkla bi yerde taktırıyorum doğrumudur? bide bu kablo ihtiyacım olacak herşeyi içeriyor değilmi? Yardımın için çok saol |
| | |
| | #10 |
|
rica ederim.evet sadece bass bağlanacağı için + olarak hiçbir şeye ihtiyacın olmayacak.alacağın kablo piyasanın en üst modeli olacak ve ürünlerin hakkını vererek çaldıracak.zaten ///Alpine e, Stinger yakışır. sen sadece işçilik pazarlığı yapacaksın.son bir not daha; kablon üst kalite olduğu için başında dur takılırken.üflemesinler kabloyu, uçları falan.hepsini al sonra eve koy.ilerde lazım olabilir.şimdiden hayırlı olsun. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|