"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 24-04-2005 Yaş: 21
| Test Yeri maskodaki atatürk olimpiyat stadında olcak kardeşim trafiğe kapalı ve izinli. Gelicek Arkadaşlara Şimdiden teşşekkürler. |
| | |
| | #12 | |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 24-04-2005 Yaş: 21
| Alıntı:
![]() 34 ve 7210 bi çok kişi bilir mavi 2000 model suby. istersen sende katıl bize orjinal ortamlar görmüş olursun ![]() He lazım olurmu bilmem ama sen getir istersen sagte para sana lazım olur | |
| | |
| | #13 | |
| Member Kayıt Tarihi: 22-05-2008 Şehir: Usa Otomobil: Audi a4 1.8 turbo&quattro
| Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gectigimiz aylarda katildigim bir party yaris haric anlattigin gibiydi.Mod lar,kizlar vs....Yuzlerce evo,impreza,350z,supralar,skylineler,m3ler ws....Neyse bu konuyu dagitmiyim.Isterseniz elimdeki tum fotolari ekleyebilirim. Mesajı son düzenleyen audi a4 : 31-07-2008 - 23:55 | |
| | |
| | #14 |
| Rs Kayıt Tarihi: 29-09-2005 Şehir: İstanbul Otomobil: Sierra 2lt modified
|
Trafiğe kapalı olması cok iyi |
| | |
| | #15 | |
| ***2.ÇARKÇI*** | Alıntı:
![]() unonu bılıyordum subarunu gormedım ama..ıkıtellı uzak gercekten...nısanım felan var..belkı daha sonra... fotoları - vıdeoları beklıyoruz...
__________________ | |
| | |
| | #16 |
| ***2.ÇARKÇI*** |
audı a4: cok sanslısın
__________________ |
| | |
| | #17 |
| Crazy LIPs ... |
Hayaller ve gerçekler
__________________ Apaçilik bir Ayrıcalıktır ; Makas atmak ve el freni çekmek Apaçiliğin 1. Şartlarıdır |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|